My sweet story...

My sweet story...

Friday, July 9, 2010

Hari ni balik kampung

Kalau takde aral, insyaallah lepas solat Jumaat kami akan balik Muar. Sepatutnya minggu lepas balik tapi disebabkan meter TNB rumah terbakar seperti entry INI jadi tunda pada minggu ni. Agenda utama nak balik:

  • Nak tempah baju raya, tailor kt Ipoh yg selalu saya tempah dh full. Jadinya terpaksa minta ihsan mertua tolong jahitkan..
  • Nak menziarahi kawan baik saya, Ida yang baru kehilangan anak pada 18 Mei lepas seperti entry INI
  • Nak menziarahi pakcik husband yang sakit
  • Tiba2 teringin nak makan mee bandung muar apa kes
Selamat bercuti semua...Muka Humaira yang happy nak balik kg

9 comments:

Softtouch [Hanim] said...

Selamat balik kampung nieda...hati2 dijalan raya

Dee said...

have a safe journey sis..bukan humaira je happy kan..u pun..kihkihkih..

mamalieyna said...

waah humaira pun pandai happy eh nk balik kg! ^_^..best la bali kg!..

moga selamat pergi dan balik kesini semula ye..!

wahida said...

salam nieda...jejak blog awak dan dah follow..kalau senang, singgah blog saya dan jd follower saya lak ye...

chugie said...

selamat pulang ke kampung..

selamat pergi dan pulang ye nieda!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Selamat bercuti & balik KG..
Moga selamat pergi & kembali..
Happy Humairah nk blk KG yer.. ;)

kakyong said...

selamat bercuti..
aikk. , kat Ipoh tu kampung saper??

Mama Farra dan Faris said...

kim salam orang johor..

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

dah balik sini ke? bestnye balik kg...

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails