My sweet story...

My sweet story...

Wednesday, March 25, 2015

lepak bersama bff

Jumaat last week bff datang rumah. Memang dah plan untuk buat potluck di rumah saya. Kebetulan time cuti sekolah, dah tentu kanak2 riang ni sentiasa lapar. Time cuti sekolah je boleh lepak lama2 sebab masing2 dah ada anak yang bersekolah.Yanie buat nasi lemak, saya buat donut dan apam polkadot. Dulu2 lepak mesti keluar shopping mall tapi tidak sekarang. Dengan anak2 dah besar susah nanti nk control kalau outing di luar. Lagi pun lepak di rumah banyak boleh jimat. Masak sendiri. Hihi

Gambar bff. Meriah rumah.
Nasi lemak bersama lauk pauk. Yani buat sambal tumis udang, saya top up dengan sambal bilis.
Kuih yang saya buat khas untuk budak2
Aik..anak bujang saya main doll.

Monday, March 23, 2015

Tempahan roti

Tempahan minggu lepas. Macam2 jenis roti ada. Roti bun kacang merah, chicken floss, bun kari kentang, roti sosej dan macam2 lagi. Dalam banyak2 roti, roti sarang lebah paling tinggi permintaan. Boleh katakan setiap hari ada permintaan. Saya jual satu bekas macam dalam gambar RM6. Lokasi di Seksyen U10 Shah Alam. Boleh juga delivery selected area di Shah Alam. Kalau berminat boleh wasap or message di 013-3767896.
Roti sarang lebah bersama sos butterscootch. Yang membuat roti ni sedap adalah sosnya.
Bun kentang, kacang merah dan chicken floss baru keluar dari oven. tak sempat letak chicken floss lagi tu
close up sikit


 
Yang ini tempahan malam tadi. Apam pokladot. order dari officemate husband untuk birthday anaknya di tadika hari ni. Filing strawbery dan bluebery/

Jika berminat boleh pm  ataupun wasap/ sms 0133767896 

Thursday, March 12, 2015

Mencari meja stainless steel di CKE Marketing

Misi mencari meja stainless steel akhirnya berjaya juga. Penat mencari melalui online akhirnya berjumpa dengan CKE Marketing SDN BHD. CKE supply barang2 dari BERJAYA group. Kalau sesiapa yang nak mulakan bisness atau buka restoren di sinilah tempatnya. Semua benda ada dari meja, mixer, freezer semuanya ada. CKE Marketing ni banyak cawangan. So boleh tengok detail cawangan di sini atau google CKE marketing.

Saya beli dua buah meja stainless steel. Satu untuk letak oven 100l dan satu lagi untuk uli roti. Insyaallah dalam perancangan untuk kembangkan bisness roti secara kecil-kecilan.

Saya pergi cawangan di Klang. Macam2 jenis meja ada. 
Oven, mixer dan refrigerator
Meja stainless steel
Deep freezer

nuffnang

Related Posts with Thumbnails