My sweet story...

My sweet story...

Saturday, April 12, 2014

Happy 18 months old Firaas

Betapa cepatnya masa berlalu. Hari ini 12 April genap setahun setengah usia anak bujang mummy. Macam2 keletah, usik kakak sampai menangis itu sudah pasti. Membesarkan adik Firaas dengan kakak jauh bezanya walaupun dalam acuan yang sama. Hehe..Adik dengan sifatnya yang lasak tetapi malu2 bila berhadapan dengan stranger. Kakak Humaira pula dengan sifat lemah lembutnya..Adik banyak mengajar kakak menjadi kasar.

Adik...
Semoga terus membesar dengan sihat. Masih lagi menyusu badan sepenuhnya. Ada lagi 6 bulan untuk complete kan misi penyusuan. Semoga segala urusan dipermudahkan. Bab makan memang susah nak control. Semua benda Firaas bedal bila nampak kakak makan. 

Malam tadi daddy try shoot guna DSLR setelah lama terperuk dalam beg. Inilah hasilnya...Tak berapa sharp disebabkan kurang pencahayaan. Ceh...ayat kemain skema!!

Merenung masa depan



Bersama kakak kesayangan...

Friday, April 11, 2014

Pusat sains negara bukit kiara

Bulan lepas bawa kids jalan2 di Pusat Sains Negara. Last pergi masa pameran dinosaur, Firaas pun tak lahir lagi time tu.
Excited dua beradik ni explore semua benda dalam tu.

Tuesday, April 8, 2014

Birthday daddy

3 April lepas birthday daddy.. mummy buatkan kek black and white russian cake, walaupun tak secantik mana. Kek tu utk celebrate dgn kawan2 daddy di kfc seksyen 15 Ahad lepas.

Happy birthday abang.. Semoga panjang umur, murah rezeki dan berjaya dunia akhirat. We love u so much...tq belanja kami makan nandos dan kfc..

Related Posts with Thumbnails