My sweet story...

My sweet story...

Tuesday, July 27, 2010

Jalan2 di Amcorp Mall

Hari Ahad jalan2 di Amcorp Mall. Daddy ajak pergi sini sebab nak beli buku di BookXcess. Setiap bulan dapat gaji mesti wajib pergi sini. Semua buku di BookXcess imported tapi memang murah. Sesiapa pencinta buku memang rekomen pergi sini. Bayangkan, buku dengan hard cover dan warna-warni hanya RM9.90 shj. Untuk maklumat lanjut boleh klik SINI dengan motto read more for less.. kali kedua promote bookxcess ni

Tayang muka Humaira dulu...nak beli buku ke cik adik manis??





Ambil dari website..


MAd by Don Martin RM559.90, now RM99.90


Imported magazine pun ada


Wilson Leman pun ada buat show..siapa kenal Wilson Leman ni??? hehe

12 comments:

Me_Lina said...

hubby i pun menggila kt sini... adeh berkotak2 buku kt umah ney... ada yg x sempat baca lg tu...

Ena said...

dah lama tak g siut.. huhu

cute betul dak kecik tu.. ;D

fabulous.farah said...

hehe..memang ni tempat saya menggali buku dan novel. berbaloi2. novel harga 40 kat sini 19 jer. half prize. boleh beli 2 buku. hehe

☆ lieya latif ☆ said...

wah.....best nie nieda.....yg suke membaca sure tak agak2 melabor duit kat sini kan....humaira pun sporting jek ikut pi soping buku.....ye laa asek2 soping baju, soping buku pun syok gak kan.....

Softtouch [Hanim] said...

murah mcm tu sekali yer nieda...pencinta buku mmg sukalah dpt pg sini...

Farra Dhelina said...

minat ye dgn buku..sy kurang sikit bab2 nk membaca ni..last pgi kedai buku, sbb nk cari nama anak..adeiii

* baju humaira tu sama dgn ank saya ;-) ctk kan..nmpk sweet je

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Wilson Leman?? X kenal pon..hehe..

Klu kat JB kitorg selalu p popular Book jer..Hubby lily pon mmg pencinta book..stiap kali kuar mesti singgah..walu x beli..just singgah baca2 kat situ je pon sudah cukup..hiks.. :)

~ana~ said...

ish..x pegi2 pun lg nih..bila la bleh pegi...

mamalieyna said...

ohho ..lama tak jejakkan kaki ke amcorp mall. tp mmg betul buku situ best2x..^_^

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

wah...bestnyer..murah sesagt tu. nak gi jugak la....humairah beli buku apa?

Dee said...

eh..murahnya..nti nk gi terjah ar..

Ain said...

nasib baik jauh dari tempat ain, kalau tak rabak poket seluar en. hubby...

hehehe....

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails