My sweet story...

My sweet story...

Friday, July 9, 2010

Gigi geraham Humaira tumbuh

Sejak akhir2 ni Humaira suka buat perangai, resah semacam. Asyik masuk jari dekat mulut. Rupa-rupanya gigi geraham Humaira nak tumbuh. Ada 2 batang gigi geraham bawah belah kanan dan kiri. Masa mummy nak berus gigi Humaira baru nampak gusi dia bengkak, terus letak oral gel. Total gigi Humaira sekarang 10 batang.

Mummy nak snap picture gigi geraham, kedekut betul si kecil ni. Nanti kalau Humaira bagi kerjasama mummy upload k.

Aduss, tangan mummy halang pula..


Bijaknya berus gigi macam tu???Semuanya nak buat sendiri mcm nilah jadinya

10 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

wah dah tumbuh geraham plak....pasni lehlaa mkn nasi yeak humaira heheheeh....selalu budak ni kalo nak tumbuh geraham pertama kali sure demam.....harap2 humaira sihat selalu okey....

wan sujaihah said...

eh dah banyak gigi dia..sweet nyer...ok la tak demam..dah kuat humaira ni...:)

mamalieyna said...

waaah leh kunyah maruku la raya nnti ni..hehe.. ^_^

LiLy @ MumMyQiStInA said...

dh tumbuh yer GG geraham dia..
makin kuat dh lah ni menggigit..
Nasib x demamkan..humairah kuat.. ;)

Huda said...

banyaknye gigi humaira :) mesti rajin gosok gigi yer sayang :)

~ana~ said...

waaa...dah banyak gigi humaira...
humaira, humaira kena rajin gosok gigi tau..:)

chugie said...

emm.. die x nangis atau demam ke nk tumbuh graham tu nieda?

cepat juga die tumbuh geraham ye..

MamaYatie said...

ala comey2..bestnya humaira dah byk gigi..nnt bley mintak mummy belanja kfc...tp mesti rajin gosok gigi..

Farah said...

hehe cepat jugak ek humaira tumbuh gigi geraham..afif pon baru tumbuh..air liur asik meleleh je.

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

betul kata lieya, selalu budak kalau tumbuh geraham akan demam, tp harap2 humaira tak demam la yer.. kesian kalau budak2 demam ni

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails