My sweet story...

My sweet story...

Tuesday, July 27, 2010

Humaira shoping barang dapur

Peel Humaira bila duduk dalam troli..Habis dia audit semua barang dalam troli..Yang tak bestnya tak dapat beli brg yg fragile mcm telur ayam..Nanti habis pecah kena kerja dengan si kenit ni

Ok, mummy semua lulus.


Paling suka ketuk buah tembikai, pastu ketawa bila tembikai tergolek dalam troli

11 comments:

[-suziey-] said...

hiks..byknya roti burger:D

dok mane? amcorp mall tu dekat la ngn umah kita:D

Me_Lina said...

wah.. bestnyer buat tembikai... mrbeng x suka buat... so kalu nak makan.. beli yg ptong jela.. kalu x... x abis.. huhuhuh

ezan said...

hehehe.. humaira check dulu so mummy x terlebih beli. hehehe...

Ena said...

ehehhe..
mcm sama je n3 en pukul 4.00 nanti.. ;D

cute je humaira ngan buah tembikai tu.. mrmm.. dah lama tak makan buah tembikai.. sedapnya makan wktu berbuka kan!.. ehehhe..

nieda said...

suziey: nieda duduk shah alam..tiap2 bula mmg akan pergi amcorp, mr hubby nak beli buku

ena: nk tunggu entry kul 4 nanti

Softtouch [Hanim] said...

he he he..comel jer dul dlm troli..dia buat qc tu nieda..kot2 ade brg yg buuk ker..he he he

☆ lieya latif ☆ said...

amboi2....kecik2 dah pandai sopink yeak heheeheh....tu ar nieda, tingat mase mia mija kecik2 dulu....kalo dudukkan cam humaira ni, time nak bayar jek aku tgk sume penutop botol sume dahilang...rupenye dieorg dah godek2 n buang.....sabo yo lak hahaahah

Dee said...

mesti dia ingat tembikai tu ball..hahaha..

FIZA said...

tu la nieda..mmg kena keja...sejak benti mmg langsup stop bayar..ada gak la byr guna duit bisnes tp sbln RM50je..byr kos pentadbiran je' hahaha..

selain elx, selalu fiza jenguk kat mudah.com mcm byk je keja adv hari2..pahtu kat jobstreet tp tak register la..fiza just search job apa nak pahtu apply via email & beli the star hari sbtu tu.

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Humairah kena luluskan dulu yer brg2 yg mama belanja..hehe..comel jer tgk dia duduk dlm troli tu.. :)

fabulous.farah said...

hehe..dia ingat bola kut watermelon tu..=p

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails