My sweet story...

My sweet story...

Thursday, July 29, 2010

Humaira bertatih

Sempat daddy capture moment terindah masa Humaira bertatih. So sweet sayang. Humaira ni gayat orangnya, sama mcm daddy dia. Sekarang ni bolehlah melangkah 3-4 tapak. Nampak mummy cepat2 nak pegang. Biarlah orang kata anak mummy ni lambat berjalan, mummy tetap tunggu detik itu tau sayang.

Layan gambar Humaira bertatih langkah demi langkah..hehe. Konon Humaira yang take over tunjuk skill kt mummy

Mula-mula kena meniti dekat dinding dulu.


Agak2 dah confident, baru berdiri ye


Berjayalah mummy...Tepuk tangan


Sekarang, Humaira nak praktis berjalan pula. Humaira gayat jadi nak bertatih dekat dgn sofa. Kalau Humaira jatuh ke belakang takdelah sakit, sofa ada penyelamat Humaira.
Gaya imbangkan badan


1,2,3 menapak dapatkan mummy..

13 comments:

Huda said...

caiyuk2x humaira! aunty support dr belakang :)

mamalieyna said...

waaah tak lama dh tu..chaiyok3x..sweetnye diaa..^_^

[-suziey-] said...

alalalalla comel jek..hehe..haih rindu plak masa aQeel kecik2 n bertatih2 gk..hehe

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

soo sweet ler...
mmg saat2 yang terindah kan nieda....
dulu time batrice 1st time nak menapak...zana sempat rakam.....happy sangat bila tengok balik video tu

Ena said...

alololo.. comei nye humaira bertatih.. sweet sangat.. mrmm.. tetiba rasa eindu pulak masa anak2 time kecik dulu.. ;D

tak lama lagi laju la tu kan! chaiyok2x.. humaira.. ;)

Dee said...

lama2 pandailah tu..xyah riso ok..

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

wah dapat hampir "dapat kaki" la humaira ni. good girl.. pasni kena latih lagi tau ... jangan culas2.. nanti baru boleh cepat jalan

Softtouch [Hanim] said...

xpelah nieda lmbat pun..dia manja tu..tu dia dah nk berjalan lah tu..tatih sikit2...go humaira go..

fabulous.farah said...

ala comei....saat2 mahal ni..

maszmadi said...

so sweet la humaira bejalan.. xper, nnti da pndai jln betul2.. ha!! siap la yerk.. hehe

☆ lieya latif ☆ said...

ohoooooooooooooo ni laa moment yg paling sweet n bermakne.....tahniah humaira...tak lame lagi dah leh jalan2 n lari2 laaaa...jenuh ar mama awak mengejar nanti heheeheeh

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

nieda, giveaway tu masih berjalan, bukannyer dah tutup.. kalau tak sempat harini, esok pun boleh join lagi.. pg isnin pun sempat lagi

FIZA said...

alahai..sweetnyer..ckit hari lagi mesti dah xpert la tu..mummy plak xlarat nak kejar

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails