My sweet story...

My sweet story...

Thursday, July 22, 2010

McDonald's new Grilled Chicken Burger (GCB)

Ini kes tgk blog Muza masa dia lunch MC D baru-baru ni..Tergedik2 ajak husband nak rasa GCB burger. Oklah, not bad. Owh GCB burger for limited time only.

For my opinion, rasa grilled chicken ni mcm chicken chop. The Grilled Chicken Burger is priced at RM8.00 ala carte. Medium set which includes a pack of fries and drink at RM11.90 excluding the 5% Government tax.




Lunch kami berdua


Inilah rupa burgernya...

13 comments:

ezan said...

ezan x try pun lagi. sedap ek.. boleh la try... hehehe....

chugie said...

salam.. dh lama x jengah nieda dan humaira.. sihat ke?

nampak sedap GCB tu, macam oblong pun ada bentuknye.

lily azliyana @ mama zara said...

semalam ade pegi gak mcD drive thru..nmpak menu baru ni tp lom berani nak try..sedap rupenye ek..kena cube rase gak nih..limited time jek kan..ehehehe

wahida said...

pas ni nak try jugak la..

[-suziey-] said...

haiiiihhhh menarik la plak..dh la lapo nih..huhu

☆ lieya latif ☆ said...

wah wah wah...ramai tul blogger buat cite beger gcb nie....mendapat liputan meluas tul heheheeh....

Ena said...

adoiiila..
dah tengah lapar nie..
memg dok teringin jekk ak ngappp GCB tu
kena gak p makan tu..
bertambah2 melelh la lior nie hahahaha

Dee said...

sana sini org promo GCB nih..dee pun lum try lg..

~ana~ said...

ana x try pun lg..teringin jugak nih..tp tekak masih xde selera...

Softtouch [Hanim] said...

wah nieda..dah try yer..bg muza spicy chicken mc deluxe lg sedap n kenyang..GCB ni rase mcm xkenyang plak..he he he

Ain said...

kena cuba nie.....

nampak macam menarik dan sedapp jer....

fabulous.farah said...

farah teruja sebab dia grilled. bila la nak menerai ni

Mrs.Eady said...

nie yg buat trliur nie..huhuhu..

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails