My sweet story...

My sweet story...

Saturday, July 24, 2010

Home deco 23 - 25 July 2010

23 July petang sempat pergi Home deco di Stadium Melawati Shah Alam. Banyak pameran untuk kelengkapan rumah ada di sini. Bagi sesiapa yang nak pindah rumah ataupun nak buat renovation memang sesuai pergi sini. Segala-galanya ada dari pameran landskap untuk kawasan luar rumah, wardrobe, kitchen kabinet, pinggang mangkuk, TV, Air cond, penapis air dan ada juga bargain corner yang kebanyakkannya menjual barang-barang keperluan rumah yang berskala kecil seperti keperluan tempat tidur, alat-alat kegunaan di dapur dsb..Pendek kata semua ada di sini.

Mummy bawa Humaira, dia tolong baca brochure yang mummy dan daddy dapat.


Cantik akuarium dekat sini..dari akuarium yang besar sehingga yang paling comel semua ada. Masa mummy melawat tempat ni, adalah seorang kanak2 dalam lingkungan 5-6 tahun menangis bila ayahnya ajak pergi tempat lain...Sebab apa????dia nak mancing ikan..hehe


Sesuai nak bawa stroller, tempat pun air cond


Cantik pasu..


Esok last day home deco ni.

7 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

mesti byk brg2 menarik kan..
Pasu tu mmg cantiklah..mesti harga pon cantik gak kan.. :)

mamalieyna said...

alamak esok last ke?huhu..syok ni dpt layan mata, tmpt pun ber'aircond'..tp en suami kije la pulak...menarik btl yee..apsal la kejap sgt ni..huhu..

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

kak mimi pergi semalam petang.. banyak gak yang kami beli.. tetiba2 ternampak mamak jual karpet kat gambar tu. hehehe kak mimi pun beli karpet gak

Josh said...

Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh

☆ lieya latif ☆ said...

tu ar, tingin nak gak pegi, tapi bile pikir umah siap lagi lambat, takpe laaaa..kang kalo beli, mane lak nak simpan heheheeh..

amboi humaira....baik jek ikut mummy n daddy jengjalan yeak.....

Softtouch [Hanim] said...

mesti murah-murahkan...baik je humaira duk kat dlm stroller yer..tlg bg pendapat ye humaira?he he he

MamaYatie said...

laa..sayangnya, dah terlepas.mmg tngh nak deko deko ni..huhuhu..tp, this week ada metrojaya sales lak kat situ ek..jom terjah baju raya anak. mesti byk yg sesuai tuk humaira comey

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails