My sweet story...

My sweet story...

Monday, July 19, 2010

Humaira yang penakut...

Sabtu lepas saja test Humaira berani ke tak naik benda alah ni...Ini kali kedua kalau tak silap Humaira naik mainan ni.

Mula-mula Humaira naik gajah, walaupun muka cuak tapi berjaya naik sampai habis.hehe...Lagipun gajah tu just pusing je..

Hai cik adik manis, awatla muka serius je??


Then daddy ajak naik kuda. Mainan jenis ni gerak ke depan dan belakang mcm menunggang kuda...Apalagi nangis la..Orang lalu lalang kt situ sengih tgk Humaira. Ratu air mata...

9 comments:

ezan said...

hehehe.. beza betul ngan sarah. sarah kalo nampak benda ni sure tarik2 tangan daddy nak naik. sabar je la.. nanti humaira dah xtakut.. bersedia je la.. hehehe...

Farra Dhelina said...

ank sy klu nmpk nih..hermmmm tak mo balik!! adeii..bukan ank yg nangis, mama yg nangis ajak blk! huhu ;p

☆ lieya latif ☆ said...

keh keh keh ....belum lagi tu nieda....sok2 die dah besar, siap sedia laa syiling kene paw heheehehe...

comey jek tgk muke takut tu ....

fabulous.farah said...

huhuhu..bila dsah biasa nanti mesti humaira xnak turun=p

Softtouch [Hanim] said...

alololo..ciannyer humaira nangis..
xpe nnti kalu selalu train dia naik benda alah tu semua humaira tak takutlah tu..
kang jenuh mummy n daddy dia kene layan..he he he

[-suziey-] said...

xpe dia takut nieda..slmat duit..dulu aQeel tkt gk tp paksa gk naik..last2 skang pantang nampk..adeiiii

LiLy @ MumMyQiStInA said...

samalah ngan Qis..menangis klu letak dlm menda alah ni..ish..ish..budak2 lain kemain hepi lg klu di kasi naik menda alah ni kan.. hiks.. :D

mamalieyna said...

hahaha...same like arif ler, takut betul kalau naik mende alah bergerak2 tu..hikhik...apa la diorang ni, ptt happy je naik bende tu yg bergerak2 siap ada bunyi2 lg kan..^_^

kiut walaupun buat muke! ^_^

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

hehehe....amatlah comel dan kelakar dia buat muka cam tu. sofie kalau gi supermarket tak bg naik benda alah tu, sebab dia tak mo balik. hehe

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails