My sweet story...

My sweet story...

Saturday, July 31, 2010

rumah ku berselerak

aduss, benda yang paling saya MALAS nak godek adalah blog. Dah 2 minggu blog ni takde background, tadi saja letak background..Habis berselerak semua..Rumah sendiri pun x berkemas lagi inikan rumah di alam maya..Later2 nanti baru nak kemas sikit2..Sorry yer my dear friends...

4 comments:

Softtouch [Hanim] said...

xpe nieda..kalu kita tukar template ni mmg mcm tu...sabar jelah...

Ena said...

camtu la bila nak renovate rumah.. tak kira di alam nyata or di alam maya semauanya akan jadi berselerak dan perlukan masa utk kemas semula..
so, take ur time! ;D

mamalieyna said...

hehehe..meh eina tolong, eina suka betul bab2 kemas umah alam maya nih =P

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

nak kemas rumah alam maya ni, mmg nak kena byk sabar..byk masa...hehe. tak pe, yg penting, entrynya dpt dibaca.

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails