My sweet story...

My sweet story...

Monday, July 12, 2010

Happy 14 months old Humaira

Selepas Humaira setahun jarang mummy update milestones. Masih belum pandai berjalan lagi..Mummy enjoy tgk Humaira membesar dgn sihat. Antara milestones yang mummy ingat buat masa ni:

  • Dah pandai sayang dan peluk. Kalau ckp sayang daddy, terus kiss pipi daddy. (pagi2 kalau nk kejut daddy tidur, mesti Humaira kiss daddy, senyum je daddy bangun)
  • Dah pandai salam dan cium tangan nanti boleh minta duit raya
  • Dah kenal anggota badan seperti hidung, mulut, mata etc..
  • Boleh berdiri without support dalam 20 saat bila pula Humaira nak melangkah??
  • Suka kalau kita puji dan cakap pandai dekat dia. Nanti siap suruh kita tepuk tangan lagi.
  • Pandai membebel benda yang dia tak suka (contohnya kalau mandi dgn air sejuk)
  • Suka berkawan
Gaya budak 14 bulan tidur...


Keliling kena letak bantal takut jatuh


Tidur gaya bebas..

9 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

hepi 14 bulan humaira!!! lieya mcm baru2 jek bace kisah nieda preggy heheehehehe....

tenang jek kan nieda tgk muke humaira tdo nieh....

chugie said...

humaira ikut muka nieda lah..

part tido dengan gaya bebas tu memang sama ngn perangai fatin tau! tido, memang lasak ya rabi!

Softtouch [Hanim] said...

alololo..comelnya..xpe nieda sikit2 lagi dia bjalanlah tu..mcm anak muza yg sulong setahun 4 bulan br jalan..Anak sornag mmg mcm tu manja sikit..itu org tua2 lah yg ckp kat muza dulu..

mamalieyna said...

hikhik..sama la...arif kalau buat something, bila kita ckp pandai je, sure dia tepuk2 tgn..sweet jer..^_^

happy 14th month old humaira! alahai tido gaya bebas la pulak..

Dee said...

comelnya humaira..sekejap je tgk anak2 ni membesarkan..rasa x puas lak..

Huda said...

ye ye happy 14month old humaira :) dah pandai mcm2..yeye..

wahida said...

anak saya yg kecik tu pun kuat membebel pada benda yg dia x suka..

fabulous.farah said...

huhuhu...kecik2 dah pandai membebel=p

p!nkerton said...

happy 14mo humaira! sedap betoi dia tido hehe..

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails