My sweet story...

My sweet story...

Thursday, July 15, 2010

Humaira gegirl main masak-masak

Anak dara mummy dah pandai main masak-masak. Balik kampung minggu lepas, nenek Humaira bagi main senduk, periuk belanga bagai..Sukalah si kecil ni..Habis dia ketuk sudip dgn periuk, riuh rumah bunyi Humaira bertukang nak masak. Sambil mulut sibuk mengomel, hebat betul alam fantasi si kecil ni. Sampaikan mummy dengan daddy nak keluar taknak ikut. Leka main periuk neneknya.
Kalau dekat rumah jangan harap mummy nak bagi Humaira main benda2 mcm ni kedekut betul mummy Humaira ni.... Nenek Humaira kata, biarlah kecil2 dia dah praktis, esok2 bila dah besar pandai masak..Amin

Ok Auntie semua, Humaira tunjuk skill cara nak masak..

Mula-mula buka tudung periuk


Letak benda yang nak masak dalam periuk tu...


Lepas tu kacau...


Taraa...dah masak. Bolehla mamam..Kemain lagi ralit je. Daddy snap picture buat dont know je


laju Humaira lari nak ambil periuk lain, dapat tangkap dgn nenek dia..haha

12 comments:

wahida said...

kalau saya dpt tangkap humairah ni, saya cium2 pipi dia..geram betul!!

☆ lieya latif ☆ said...

baru laa anak dare namenye kalo main ngan periuk belanga heeheheheh.....

lieya dpt bykan keriuhan bunyi humaira main masak2 tu nieda heheeheh

p!nkerton said...

aiyakkk kena tangkap ngan nenek, terbantut operation humaira ye ;p hihihi

Softtouch [Hanim] said...

besar nnti boleh tlg mummy masak..mesti keletang keletung bunyi mainmasak2 humaira tu...he he he

mamalieyna said...

hikhik..comel je aksi humaira ni..itu gaya humaira gegirl...ayep yg boboy pun suka bab main piuk Belanga ni..huhu..ape citer =P

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

pasni mummy kena la belikan humaira menan masak2.. baru la gegirl namanya

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

lol, pandainya Humaira masak..
hiihihi, masak ape tu syg?..:P

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

sgt2 cute si humairah...bila besar nanti boleh tolong mummy masak ye sayang.

fabulous.farah said...

hahaha..nak try resepi lain pulak kut. nak periuk lain pulak. hahaha. kelakar lah budak kecik ni=p

Dee said...

hahaha..kemain suka lg humairah eh..smpi nenek dia kena tangkap..

anak buah dee dulu suka main lesung batu..arwah mak dee bubuh hampas kelapa dlm tu..kemain sakanlah dia menumbuk..

mumyShaneQeisha said...

wah humaira main masak2 ngan real periuk ya.

[-suziey-] said...

hahhahah lawak la humaira..haih..nama pn anak dara kan:p

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails