My sweet story...

My sweet story...

Monday, July 12, 2010

AKtiviti di Kampung

Petang Ahad gerak dari Muar balik Shah Alam. Sampai rumah dalam pukul 5 petang. Sepanjang perjalanan Humaira tidur dalam kereta. Rasa tenteram takde orang kacau. Budak tengah melasak katakan. Angkara Humaira tak cukup tidur masa balik kampung hari tu. Asyik ajak atuk dgn nenek dia main je. Rumah kt kg besar pulak tu. Semua budak suka. Sudahnya dia meragam dalam pukul 3.00 pagi sampai pukul 6.00 pagi. Sabar ajelah.

Tgh tunggu daddy nak bawa naik motor


Suka dapat naik motor atuk dia. Motor tu selalu atuk bawa pergi surau je. Daddy bawa Humaira pusing keliling rumah.


Nampak kepala je Humaira ni, gayat kalau kita suruh dia berdiri


Dalam rumah, suka lah dia..rumah besar


Merangkak nak pergi dapur


Buah duku langsat. Tahun ni tak berapa menjadi buah


Nenek Humaira yang suka tanam bunga orkid..mcm2 warna bunga ada. Eh ada serangga kt bunga


Bunga orkid lagi...


Dan lagi...

7 comments:

~ana~ said...

seronok nmpak humaira blik kg...:)

Softtouch [Hanim] said...

bestlah humaira atuk n neneknya melayan dia..mesti dia tawaf abis umah atknya tu..:)

[-suziey-] said...

waaa sonotnya humaira dpt naik moto yek..elok la dia gayat..jgn ajar dia berdiri..bahaya..hiks:p
nice orkid..hehe

mamalieyna said...

yee..budak memang kan, if tak cukup tido..haa ada la ragamnye pastu..skrg ni, diorang time suka bermain, snggup tahan mata, tuk main2..sudahnya nnti meragamlah! huhu..

aktiviti naik motor mmg best ye humaira, arif pun suke, dia suke berdiri ^_^

chugie said...

budak2 kan.. bila dh dapt jumpa atuk nenek die, memang main je lah keje.. kalau jumpa sepupu2 sebaya lg lah.. memang x tido siang lah jwbnye..

☆ lieya latif ☆ said...

sernoknye humaira lik kg...dptjalan2 naik moto.....nieda tau, mia mija pun kalo balik kg suke gile, sebabnye nak naik moto atuk huhuhu...esok2 humaira pun camtu laa tuh......

Dee said...

rasanya suma budak gitukan sis..dpt dok umah besar..kemain lg dorang tawaf..syoknyer..

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails