My sweet story...

My sweet story...

Thursday, July 8, 2010

Humaira sorok remote

Al kisah budak bertuah ni...Malam tadi penat mummy cari manalah remote astro hilang. Rupa-rupanya Humaira dah sorok dalam motor mainan dia. Nak marah pun tak jadi bila dia tersengih-sengih macam kerang busuk.

Sebelum ni printer rumah rosak tak boleh nak print. Bila daddy check rupa-rupanya ada sisa makanan dekat roller printer. Ini kes Humaira lah ni, dia memang suka buka printer.

Haa...kat sini dia sorokkan remote astro. Mainan petak tu, maksu Humaira punya. Entah bila Humaira rembat. Sorrylah Maksu yer..Sedar2 masa balik Shah Alam hari tu dah ada dekat tempat duduk motor Humaira


tempat duduk boleh buka. Senang dia nak sorokkan barang yer..


Kat sit warna merah tu Humaira sorokkan.

11 comments:

~ana~ said...

nieda, budak2 mmg suka main remote ni kan..dulu ajmal pun pernah sorok kan remote nih..berminggu2 gak la smpai nak beli remote br..last2 kitaorg jumpa dia pegi letak kat stroller dia.a..hu3x..

Huda said...

bijaknye humaira ni :) sama la husna pun gitu gak. abih dia sorok kunci ketela, sikatla, mcm2 la yg mudah :)

fabulous.farah said...

hahahaha..pandai die sorok bawh sit.huhuhu..lain kali benda hilang kene cari dalam tu dulu=p

~ As ~ said...

ya ampun, Azam pun mcm ni suka sorok anything kat rumah ni yg penting pl tu dlm car seat dia yg blh buka mcm tu...tp kitorang dah tau nak cari kat mana skrang klau barang ilang...

mamalieyna said...

hikhik..memang selalu la mende2 camtu berlaku kan..suka tul diorang main sorok2kan brg! hukhuk..comel je aksi humaira^_^

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehehe..Nakal yer Humairah..dh pandai main sorok2 barang..comel jer tgk aksi dia sorok remote tu.. ;)

chugie said...

cerdik nye si humaira ni ye.. dh pandai sorok2 kan barang ye.. :D

Wan Anie said...

oo... da pandai main sorok2 yer.... hehe :D

kakyong said...

samalah dgn anak2 kakyong..
kdg2 merata cari.. rupanya dia boh dlm 'beg sekolah' dia lah... dlm bekas simpan mainan dia lah...

halimatun saadiah said...

saya penah kena gak..dekat 1 hari mencari penutup brodben..dahla bukan saya punya..at last,jumpa dekat dalam almari tv..adoila..penat cari..remote astro kalau dapat kat dia,dia suka baling..bru ni dh rosak..beli yg baru..dh tak letak di bawah dah..letak atas baru dia tak sampai nak ambik..

Nia said...

uii,..control CD player kami sampai kena beli baru disebabkan kami gagal mencari control tu. Anak2 ni nak test kita agaknya, nak tgk pandai tak mak aku cari balik..hehe

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails