My sweet story...

My sweet story...

Saturday, July 3, 2010

Humaira and the geng

Seronok si kecil ini dapat kawan baru. Dunia mereka yang sangat indah. Berkawan, berbual dalam bahasa mereka. Apa yang dibualkan, mummy sendiri tak faham.

Wahai anak-anak, Selamat bereksplorasi dengan penuh imaginasi..

3 dara pingitan..hehe


Humaira dan Aliyah


Habis selerak mainan..

5 comments:

chugie said...

best tengok humaira ade kawan main tu..

kesian kalau tengok anak2 x berkawan ni nieda, nanti kita yg bz ni jd mangsa nye.

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Budak2 ni mmg hepi klu berkwn..
Seronok jer tgk diorg bermain..

Softtouch [Hanim] said...

betul nieda..wpun kita xfaham bahasa dorang tp dorang faham bahsa sesama sendiri tu..he he he..comel

Huda said...

sonok kan tgk diorg sesama mereka..if kawan boy, rmi gak yg nak dekat2 ngn husna :)

fabulous.farah said...

huhuhu..dah pandai main ngan orang..suka tengok baby berinteraksi sama-sama derang. mcm derang jer faham bahasa derang. haha

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails