My sweet story...

My sweet story...

Tuesday, July 6, 2010

Bila Humaira berebut lappy dengan mummy

Mummy guna internet, si kenit Humaira ni pun sibuk juga. Suka kalau mummy buka youtube pasang kids song. Sejam pun dia boleh layan tau. Dekat rumah, masa mummy nak online agak terbatas sikit sebab kena share lappy dgn Humaira anak IT kononnya .huhu...Antara lagu yang menarik perhatian dia selalin iklan fernleaf ibu engkaulah ratu hatiku tu, lagu if you are happy, abc song, twinkle2 little star, burung kakak tua, anak rusa nani...Kalau dia dengar lagu ni boleh berjoget dan siap nyanyi lagi dlm bahasa dia.. dah besar nanti jangan jadi penyanyi sudahla Humaira ..

Khusyuknya dia...baru bangun tidur masa ni


Start nak nangis bila mummy ajak mandi


Menangis bila mummy tutup youtube..ishk ishk..

13 comments:

Huda said...

cumeynye humaira :) pandai joget2 n nyanyi2 yer ...hehe..

Nia said...

ada sekali tu psg teletubbies dkt youtube utk Diha, sekali rupanya version yg cakap merapu2 punya. cuak nak padam balik..huhu

AKU & DONASHI

mamalieyna said...

banyaknya gigi humaira..nangis2 pun maintain cumel! ^_^..dh pandai nyanyi eh..clever! clap3x.. hehe..

lily azliyana @ mama zara said...

hehe..Zara mase kecik2 dl pon cengginilah perangainye..tp bile dh besar ni ok sket..leh share skrin dgn mama...die skang suka tgk cd kartun. so pasang cd separuh skrin , then internet separuh skrin lagi..kecik2 view pon asalkan leh update blog n fb ..kekekeke

chugie said...

huhu.. sama perangai cam fatin ni.. :D

bapak humaira said...

humaira headbang bila bapak dia start layan gitar jackson.

[-suziey-] said...

hiks..comelnya humaira nangis..ekkeke:D dasat ni..bakal ganti mama jadi blogger ni..ekekeek:D

LiLy @ MumMyQiStInA said...

alahai..sian nyer tgk humairah nangis..nk minta mummy beli kan lappy buat humairah ni..hiks.. ;)

Ju@Lucky^Mummy said...

alo lo lo.. nangis pulak ..

Mama Qiestina said...

sebijikkkkkkkk cam qies gileee kan lappy.gara2 mama papa pon gile IT lah jugak.hahhaa

wan sujaihah said...

heheh...ni br dengar lagu kak..tak lama lagi humairah pun dah pandai update blog...hehehehe

fabulous.farah said...

hahaha..kenapa nangis pon comel.ololo geram!

Softtouch [Hanim] said...

hamboi bdk2 skrg dgr lagu2 tu melalui lappy..dulu kene beli tape n cd semua..he he he..comel...

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails