My sweet story...

My sweet story...

Friday, July 30, 2010

Humaira di Playground dgn kawan

Selalu bawa Humaira pergi playground dekat kawasan rumah petang2 ambil angin. Dia pun dah tau, petang je tunjuk nak pergi taman. Selalu dia main sorang2, kali ni Humaira ada geng. Kakak Insyirah dgn Aliyah.

Harus pau ais krim dulu,,Nganga je mulut Humaira kakak Insyirah suapkan aiskrim. Insyirah yg gegirl suka pakai inai


Sweet je picture ni..


Yani melayan kidz main


comel Aliyah ni, sukanya dia..


Dua beradik main


Humaira main sorang2 je...Nanti mummy bg Humaira adik ye..hehe not this year lah sayang..

12 comments:

fabulous.farah said...

hehehe.not this year, maybe next year.=p

~ana~ said...

not this year..heh3x...xpe2...early nest year...maybe?....heh3x...

Ena said...

heheh..
ayat yg last tu.. ;D

budak2 seronok main.. mak budak pun leh la tompang sama utk ilangkan stress ye tak? sbb ena pun suka. cuma tak leh selalu je pergi.. huhu

Farra Dhelina said...

cumel humaira yg pic last tu.. ;-)

Dee said...

apasal dia main muka serius je tuh..jeles kot sbb dia sorang..next year kasi adiklah..

[-suziey-] said...

hehehee..ths year baut.next yr kuarla adik humairah..ekkek:D

idah azim said...

laaa...yani dah ada 2nd baby ke....comelnye insyirah pun dah besar..

Huda said...

wah..sonok tgh humaira main kt playground ngn frens :) nx yr ke nieda?:)hihi..

Softtouch [Hanim] said...

yani lah...dia duk umah dkt ngan nieda ker?dah 2 anak dia..n bdn masih maintain mcm dulu..jeles nya hai...

tahun dpn kot humaira dpt adik..he he he

☆ lieya latif ☆ said...

next year yeak nieda heheeheh...amin...

pandai betol anak dare ko ni berkawan nieda...suke tgk...lagi satu lieya perasan humaira ni kalo tgk org , die jenis tenung betul2 kan.....heheeheh

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cepatlah mummy bg humairah adik spy blh main sama2..boring main sendiri2.. :)

mamalieyna said...

yeaah next year humaira dpt adik!!! hehhe..overs ..syok eh humaira ada kawan..

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails