My sweet story...

My sweet story...

Wednesday, July 7, 2010

Skill berdiri

Sekarang ni dia tgh berusaha keras untuk praktis berdiri. Susah nak capture gambar dia berdiri. Bijak juga si kecil ni, praktis dekat tilam je, tempat lain kurang nak. Maybe Humaira tau kalau jatuh kat lantai sakit kot..minggu lepas tersengguk2 mummy menahan ngantuk dia tunjuk skill baru dia dlm 2 jam juga praktis. Semalam mummy agah dia suruh jalan, bolehla 2-3 tapak..Sangat comel terkedek-kedek dia melangkah. Tapi Humaira masih takut2 lagi nak melangkah.

Take ur time my dear, tak kisahla cepat ke lambat. Setiap baby perkembangan mereka berbeza2. ini je gambar yg mummy dapat capture, cepat je tangan Humaira nak capai kamera..

7 comments:

mamalieyna said...

chaiyok2x...u can do it! hehe...jap lg pantas la berlari ni..best..! suka tgk diorang jln terkedek2..^_^

LiLy @ MumMyQiStInA said...

chayok2x..humairah..x lama lg dh blh lah jln tu.. ;)

Softtouch [Hanim] said...

betul setiap anak2 mmg berbeza2 perkembangannyer..kene sabar kita nie..sikit lg dah boleh jln lah tu..

☆ lieya latif ☆ said...

wah...excitedkan anak dah nak berdiri...pasni siap laa bertatih cik adik manis kite nie...bile dpt kaki...siap laa die bantai jalan tanpa arah tujuan....dokong2 dah tanak dah time tu....jenuh laa hang kene mengejar nieda heheheeheh

Jasfyra said...

alolo comeynya humaira..nk belajar berjalan ye sayang..go humaira go..

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

biar lambat asalkan berjaya.. insyallah humairah mesti cepan berdiri dan berjalan ni.. chaiyok2

Nia said...

wah,..dah nak berdiri dah dia. teruskan usaha dear!!

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails