My sweet story...

My sweet story...

Tuesday, August 17, 2010

Si cilik Humaira kena sembur air

Aktiviti hari Ahad lepas, masa nak mandikan Humaira. Bila dia nampak penyembur air ni, memang dia akan minta daddy sembur air dekat dia. Bukan main suka lagi. Yang daddynya pun melayan. Makin besar makin banyak akalnya, sekarang ni kalau kehendak dia tak dituruti, siaplah mengamuk sakan. Anak oh anak, kadang2 menceriakan hidup mummy, kadang2 boleh buat mummy geram. Tapi ENJOY...

Jom daddy sembur air dekat Humaira..dah basah pun kena sembur


Sengih bila kena sembur


Sukanya dia...


Ternganga mulut menahan air



14 comments:

~ana~ said...

budak2 kalau main air bkn main lg suka kan..ajmal skrg ni kalau sebut je nak mandi, mesti melompat sambil g kutip mainan dia utk bw mandi dlm bath tub..aqil plak, kalau bukak je bj, terkinja2 sbb tau bath time..hu3x..

Softtouch [Hanim] said...

he he he..budak2 memang pntang jmpe air..air sembur2 tu pun jadi...ternganga mulut tahan air tu...comel!

Dee said...

alala..dera humaira eh..itu air kecik..cuba bagi main dlm pool..mesti sakan..hahaha..

☆ lieya latif ☆ said...

HEHEEHEHEH.....air pancut ni rupenye yeak....heheheeh....lieya pun rajin dengki mia kalo ngah tdo...suke renjis ngan penyembor air ni sebab die liat nak bgn pi sekolah heheeheh...

suke tgk pic humaira dok cover muke tu....lenjun dah die heheeheheh

wahida said...

so cute la humaira ni...meh auntie cium sikit...

p!nkerton said...

ahaha biasa la budak2 kan, suka main air. seronok la dia kene sembur ye :)
eh, kebetulan pulak sama baju humaira & athirah dlm entry arini hihihi :D

fabulous.farah said...

hahaha..comel..budak2 memang suka main air..

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

ni sama perangai dgn hijaz ni...hehe. nampak sprayer je mesti bawa kat kita minta disembur ke muka dia. pastu mula la terkekek2...hehe

Farra Dhelina said...

owhh budak2 mmg suka main spray..

Momma Mia said...

heheh suke nyer dia kene sembur... ni kerja sapa la nih?? momma buat ek???
suka tengok muka budak2 happy.. suci jer kan

~~ciklinn~~ said...

hihihihihih nampak sgt2 muka happy kena sembur....

Ena said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..sukanya humaira leh main... hihi.. kit apun naik seronok.. jarang dapat tengok humaira gelak camtu.. ;D

wan sujaihah said...

h ehe...nampak bebeno humaira suka main ari..cute2...kak dahi dia cam takda luka tu naper..jatuh ker?

Fazlinil Irma said...

kat msia seronok main air. panas. sy kat sini dah musim panas pun mandi air suam lg. kalau bukak sejuk mmg menggigil..

pssttt.. kdg2 mandi 2 hr sekali. kalau musim sejuk sampai terlajak seminggu sekali. hikhiikk..

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails