My sweet story...

My sweet story...

Tuesday, August 3, 2010

Aktiviti hujung minggu

Selalunya pagi Ahad dalam pukul 7 pagi dah bersiap2 nak pergi pasar tani dekat stadium Shah Alam. Beli stok barang basah untuk seminggu. Senang semua ada dekat pasar tani.

Dah beli semua haruslah isi tangki. Breakfast, hehe.. Dua tempat yang menjadi pilihan saya iaitu Restoren Qaseh Seksyen 13 (serve makanan ala hotel, environment pun best) ataupun Restoren Selera Alam di Seksyen 7 (nasi lemak dia mmg marvellous).

Hari Ahad lepas makan di Restoren Qaseh. Saya ambil nasi grg


Hot dog untuk Humaira..


Air fresh orange untuk mummy dan Humaira, daddy punya nescafe



Tengahari masa untuk kemas rumah. Senang nak buat kerja tak rushing masak sebab dah makan heavy breakfast..Bab mengemas rumah memang menguji kesabaran..Sebabnya ada budak kenit sorang yang tolong mummy kemas

Aduss, penat mummy nak kemas balik Humaira...


Muka tak bersalah


Petang selalu bawa Humaira keluar jalan2. Kebetulan dekat Stadium Melawati Metrojaya ada buat sales. Haruslah pergi terjah...


Balik rumah haruslah masak. Buat home made burger.. Emmm esok pula story yer..

11 comments:

Ena said...

owh makanan.. ena makan pisang je tadi.. lom makan yg berat.. lapor terus.. ;D

humaira wat muka tak bersalah yeh!.. ekekeekke.. tolong kemas dengan jayanya.. ;)

~ana~ said...

owh humaira...rajin betul tlg mummy kemas rumah erk....:)

mamalieyna said...

sama sibuk humaira nk mengemas ye..huhu..

ooh beli apa kt jualan metrojaya tu, best ke?..dl ada buat kt Bkt Jlil, tk smpt terjah..huhu..

fabulous.farah said...

heee..tu bukan bawak humaira jalan2. mak die yang nak jalan2..=p

ade 'assistant" senang sikit nak mengemas =0

Softtouch [Hanim] said...

selagi anak xtido mmg xboleh kemas nieda..tggu dia tido br aman kemas..tp bila dia bangun sepah balik...kemas sepah kemas sepah..lumrah..he he he

☆ lieya latif ☆ said...

lieya pun same nieda, hujung minggu jek sure gi pasar...lagi2 nak bulan puase ni, harus laa memenohkan stok barang basah...lieya mmg tak beli kalo bulan puase ni, gigih masak....

humaira abis buku disepahkan...tlg mummy yeak....heheheh

Huda said...

sedapnye ns goreng..huda nak update blog tp berukband kt umah ni slow la..tensen je..

Dee said...

umur mcm tu kena byk sabar sis..tu baru sorang..hehehe..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tu dia..Humairah tgh tlg mummy kemas rmh..hehe..samalah cam Qis..kita sibuk ngemas..diorg pon sibuk gak "nolong' .. :)

Yan said...

lorr shian humaira.. mummy dia makan sedap2.. dia makan hotdog seketul jek hehehe

wahida said...

mmg penat kalau dia pun nak tolong kemas sekali...sabar je lah ye nieda...

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails