My sweet story...

My sweet story...

Tuesday, August 10, 2010

Melawat newborn baby

Petang Ahad menziarahi kawan yang baru selamat melahirkan newborn baby. Dah 2 orang anak kawan saya, Bie. Dilahirkan secara emergency caesar di UMRA, Shah Alam disebabkan degupan jantung baby rendah, lagipun sudah 2 hari lewat dari jangkaan bersalin. Masa Bie tengah sarat mengandung, ada datang melawat. Dua minggu awal dia ambil cuti disebabkan tak larat nak bawa perut. Memang kesian tengok dia, sebab Bie ni kecil je orangnya, masa sarat mengandung berat 47kg je. Apa2pun tahniah kerana selamat melahirkan baby girl seberat 3.5kg pada hari Khamis lepas

Sehingga hari Ahad lepas baby ni masih belum ada nama lagi


Humaira sukalah ada geng dengan kakak Aleya, anak sulung Bie...Suka tengok aksi anak dara berdua ni.

Dua2 malu-malu kucing


Humaira dah start nak bertegur sapa


Style Humaira berkawan, mesti pegang bahu..Sembang apa tu??


Sebenarnya rumah Bie dengan saya dekat. Jadi kami jalan kaki je. Boleh mummy ajar Humaira berjalan


Dah penat berjalan, kena dukung

9 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

sonok tgk newborn kan nieda...rase nak preggy jek cepat2 heheeheh....

lieya kan dlm byk2 gambar humaira nie, mmg suke tgk time die ngan kawan baru die.....mmg dah nampak ciri2 peramah tu nieda.....budak lain selalunye sure dah pi kat mak die dok nyorok...tapi humaira rileks jek siap le touch bahu lagi....heheheh

Softtouch [Hanim] said...

mesti wangi bau bb tu..tido jer dia..
pndai humaira berkawan siap pgg bahu lagi..apelah dia borak kan tu..

mamalieyna said...

ish eina lak lama tak tgk bby new born..huhu..teringin nih! =P

alala tomeinya cara humaira nk berkwn, pegang bahu eh..friendly la dia! ^_^

wan sujaihah said...

comeyyy nyer baby..geram2..

humaira dah pandai layan kawan la...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

tomeinyer baby tu...teringin kita nak baby la...suka nya ank dara tu berkawan

~ana~ said...

comel tgk gaya humaira yg br nak berkawan tu...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Rindu dgn bau baby..Tahniah Buat kwn nieda..Nampak besar BB tu..

Klakar tgk Humairah..siap pegang bahu lg tu bersembang ngan kwn..Gaya org besar jer..hehe.. :)

wahida said...

muka humairah sebijik ngan nieda kan?

YanDarwisy said...

Bilalah time yan pulak...seronok tgk org pregnant & dpt baby

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails