My sweet story...

My sweet story...

Friday, August 6, 2010

Humaira oh Humaira

Mood malas nak update blog melanda. Layan gambar Humaira ajelah..Ambil udara petang beberapa hari lepas.. Daddy gigih train Humaira berjalan.



Last2 dia nak lepak je..


Daddy (masa kecil) vs Humaira. Rasanya Humaira ikut muka mummy

13 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

ye la nieda ada macam rupa daddy nyer...kita pon dok malas nak update blog ni...dah kering idea

~ana~ said...

humaira train jln erk..xpe2..usaha tangga kejayaan..:)

mamalieyna said...

eh ada iras gk humaira n daddy la..sepesen jer..^_^

elly and emmy said...

ermm . humaira dah belajar berjalan yer.. tak pa laa.. slow2.. nanti dah cekap.. tak sempat mama nak kejar..

Huda said...

bagusnye..usaha tangga kejayaan humaira :) usaha lagi k..

wahida said...

ada iras ape humairah ngan daddy dia...

Softtouch [Hanim] said...

muza rase mmg ikut nieda lah..jgn marah yer en nizam..he he he

wan sujaihah said...

memang muka mummy dia betu;;; he he....saya gambar masa kecik tak banyak..takleh nak kesan
:(

Dee said...

biasanya anak perempuan ikut muka ayah..sejuk je..hehehe..tgk mcm humaira ikut muka daddy je..

fabulous.farah said...

kadang2 tgk gambar ikut mummy nyer..tapi gamabr ni mulut nampak ikut daay nye

YanDarwisy said...

chomelnya....geram!

Farra Dhelina said...

a'a ikut muka dd die ler..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Mmg iras daddylah humairah nih..

Lily skrg ni pon mood on off jer nk mengupdate..ermmm..malasnye..

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails