My sweet story...

My sweet story...

Saturday, August 21, 2010

Homemade karipap

Menu berbuka semalam, buat karipap. Kuih favorite saya dan suami. Hari tu buat mini murtabak ada lebih inti. Jadinya daripada membazir baiklah buat karipap. 1st time buat harus diabadikan dekat blog. Tapi karipap saya sememeh, maklumlah percubaan pertama. Buat kelim karipap tu emak mertua saya yang ajar.

Inilah rupa karipap saya buat. Ada hitam2 tu sebab saya guna minyak yang baru lepas goreng ayam goreng berempah. Jadilah untuk makan keluarga je

7 comments:

Softtouch [Hanim] said...

muza pun suka sgt akripap...fav...oklah tu kan utk mkn family kita...

Farra Dhelina said...

sy suka karipap inti sardin...mmm nyam3

Lelord said...

huhuhu lela x reti nak kelim karipap a.k.a epok2 ni....ritu pose ke-2 1st time buat sendiri, hahah sedap cuma ropanya x seberapa

Ena said...

ena pun tak pandai2 lagi nak kelim karipap.. bila kat umah tengok adik kelim senang sngat.. tak yah tengok pun karipap tu. tau2 dah siap.. yag ena dok terhengeh2 lagi tak jadi2.. huhu.. tu yg tak buat2 tu.. tapi nak buat juga nanti.. hehe

Nia said...

saya suka karipap sardin dengan karipap kentang. nasib baik posa ni, kalau tak, harus terus pegi cari..hehe

mamalieyna said...

oklah tu..eina ni lama tak buat kuih muih..huhu..

Fazlinil Irma said...

puasa ni belum buat lg karipap. bila nak buat x tahulah.

adoii.. terliur tgok karipap nieda.. :)

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails