My sweet story...

My sweet story...

Monday, August 2, 2010

Edited picture

Gambar husband candid, muka sememeh je..dan selepas di edit, bersihnya muka..

Before


After

12 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

wah nieda...beza betulkan....ni yg syok kalo terra bermain ngan photoshop nie...mmg cantik gambarnye ....

Ena said...

Cantikkk!!

camtu la kan.. kalau pandai guna photoshop..

asben ena ada juga ajarkan.. tapi kat opis software tu tak de pulak.. huhu.. so, photoscape aje la nampaknya..

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

cantik....tak yah guna simply siti...

wahida said...

itulah kecanggihan teknologi sekarang kan...

Huda said...

cantik sgt nieda :) mmg pun gune photoshop smua kedutan or bintik2 itam leh hilang :)

mamalieyna said...

hehe...cantik...! ^_^ cam kulit baby..suci murni!

MamaYatie said...

bestnya pandai edit gambar..photoshop ker?

[-suziey-] said...

hehehe..cung..mcm2 boloe buat ngn photoshop:p

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

cun...cun...
best kalo ada photoshop...
PC kita tak de lagi, susah nak edit gambo bagi cantik.

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

pandainyer nieda edit gambar...nak belajar gark ler....
beza betul...licin cam kulit telur jer kulit tu....

Intan said...

Weee nice edited face but nieda dah mmg comei jo org nyo :)

Nieda, yg rega KC tu nanti intan bgtau ye coz semua one lump sum yg dibayor pada Koo coz semua kerja dia yg buat. Smlm ptg k.intan dah mintak dia anggarkan rega KC tu, so nanti I let u know kay ;)

Softtouch [Hanim] said...

tetap cantik macam zaman blaja dulu2..maintain..jeles i tau...

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails