My sweet story...

My sweet story...

Monday, August 30, 2010

Humaira first step

Alkisahnya, pagi semalam mummy sidai kain depan rumah. Daddy bawa Humaira dan pakaikan kasut, terus Humaira jalan. Akhirnya, penantian mummy selama ni sangat berbaloi. Budak yang sangat gayat untuk berjalan. Sebelum ni Humaira dah boleh jalan tapi cuma dalam 10 langkah, kali ni makin panjang langkahnya. Cayalah sayang, mummy harap raya nanti Humaira boleh jalan sepenuhnya, barulah cantik pakai baju kurung. hehe...Bawa masuk rumah terus merangkak balik, sabo ajelah..

Tgh balance badan


Sukanya dpt berjalan





Perasan tak, nak balancekan badan tangan mesti mcm tu..hik


Baru dapat kaki terus nak jalan keluar..Bahaya!!



Video yang sempat mummy capture..Nice moment. sorry gambar terbalik, baru blaja upload video

17 comments:

miza said...

sgt comel tgk humaira jalan,..

yatie chomeyl said...

clap clap bravo humaira :)

Jasfyra said...

comelnya...tahniah humaira...
lps ni leh suh mummy belikan kasut comey2 :)

rasp said...

alololo jalan terkedek2 gitu, cute!
lepas nie dah leh melaram baju raya & kasut raya lah ya :D

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

sgt comel humaira jalan. hijaz belom jalan lagi. takut betul dia nak melangkah. saya nak belajar upload video juga. tapi tak pandai...mesti gunakan youtube ke? sbb kalau nak masukkan video guna blogger, lambat sgt2.

Ju@Lucky^Mummy said...

caiyok2 humaira..
clap clap..

☆ lieya latif ☆ said...

moment yg paling sweet kan nieda....bile anak kite dah pandai berjalan......mmg hepi k an....lepas ni siap laa ko.....sure die yg akan bawak ko pusing2 mall heheeheheeh...

tahniah humaira....

mamalieyna said...

waah sgt comel! ^_^..hikhik..tgn kena wat camtu eh, baru imbang! ^_^

Softtouch [Hanim] said...

tahniah humaira...lepas ni siaplah mummy dia berkejaran ngan humaira nnti.

Ain said...

hahahaaaa....chomellll sangattt.

kejap lagi boleh la main kejar-kejar pulak...

jenuh la ngejor kan....

lily azliyana @ mama zara said...

mesti tmbah meriah raya nih bile humaira dh start jalan..comei budak kecik jalan2 ngan baju kurung..ehehehe

~~Ciklinn~~ said...

hoyerrrrrrrrrrr dah dapat kaki ha... leh beray sakn ni nanti...

alahai mesti comel bangett jalan terkedek2 sambil pakai baju kurung...

Dee said...

alah..sweetnya..bila tgk anak2 first time berjalan..mmg pengalaman indahkan sis..

wahida said...

si humairah ni buat saya rasa nak tangkap dia waktu dia berjalan tu, pas tu geget pipi dia tu...aci x?

fabulous.farah said...

waaa..congrats humaira. die nak berjalan kalo luar rumah and kalo pakai kasut jer kut. huhu.

Ena said...

cutenyerrr.... tu la moment yg buat kita tersenyum sampai bila2 tau.. nanti bila dah besar kita rindu nak tengok lagi.. ;D

YanDarwisy said...

Cepat jalan...nanti dpt kasut raya baruuu.....

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails