My sweet story...

My sweet story...

Monday, August 23, 2010

Budak badmood

Humaira yang meragam sebab nak tidur. Tak pandai nak tidur sendiri, mesti nak mummy juga dekat sebelah. Manja betul. Melasak satu hal. Time berbuka atau bersahur memang betul2 menguji kesabaran. Dia pun sibuk kalah orang yang berpuasa. Sekarang ni dengan daddy jangan harap dia nak, asyik nak melekap dengan mummy je.



8 comments:

YanDarwisy said...

Humairah tu kategori baby lagi. Anak Yan dah 4 tahun pun tido nak kene kiter ade sebelah..kalau x menjerit mcm org kene pukul...Nasib blum ader adik

Softtouch [Hanim] said...

mcm tulah budak2...dia tau dia sorang je, tu dia mnja tu..mcm anak muza dululah..tp ade adik ni lg plak dia ngada2..pening2...he he he

mamalieyna said...

anak mummy ye..nak ngn mummy..mummy jugak ^_^! saje nk ngetest kesabaran mummy dia..hehe..

wahida said...

kesian humairah sampai merah2 hidung ngan pipi nangis2...

~ana~ said...

manja nya humaira....:)

☆ lieya latif ☆ said...

eh mesti laa nieda....humaira manje2 gitu....heheheeh....die pun stil BF lagi kan...tu yg rapat betul ngan nieda tu....sweet tau moment nieh....

MamaYatie said...

alolo~~ nape dahi humaira tur? mesti kena something..lasak sngt tur...huhu..sama cam mysara (sebaya pun!)..yg tu kalo bad mood dan dan tu jugak wat lembik badan dia..kalo tak kuat pegang mau telentang jatuh..macam2 baby ni kan

Fazlinil Irma said...

teringat fatih masa umur baya humaira. samalah. dgar je ummi dia balik. mmg start la dia melekat. menyusu. mmg kak ct x boleh buat kerjalah. :)

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails