My sweet story...

My sweet story...

Thursday, December 30, 2010

Tahniah Malaysia dan dapat cuti semalaya

Malam tadi semangat anak beranak duduk depan TV tengok bola. Humaira muncung je tak dapat tengok kartun PHDC. Kebetulah malam tadi bibik datang rumah nak mengurut mummy. Sambil kena urut layan bola. Bibik Indon tu cakap dia sokong MALAYSIA. Dalam hati eh, nak jaga hatilah ni. Siap bibik tu kata, di mana bumi di pijak, di situ lagi di junjung. Katanya dia berpijak di Malaysia dan mencari rezeki di sini.. Haha apa2 lah bik..

Bangun Subuh tadi terus daddy kata esok (Jumaat) Datuk Seri Najib bagi cuti sempena meraikan kejayaan pasukan Malaysia.


Sumber dari utusan online

Jumaat cuti umum

29/12/2010 11:38pm
Kuala Lumpur Dis. 29 - Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak mengisytiharkan Jumaat ini sebagai cuti umum bagi meraikan kejayaan sulung pasukan bola sepak kebangsaan menjuarai Piala Suzuki AFF 2010.

* bila cuti ni, daddy merungut pulak, sebab dia ada benda nak kena settlekan..kena postpone next week la

9 comments:

Huda said...

yeay boleh jalan2 kan nieda sbb cuti umum :) tahniah gak kt team malaysia:)

chugie said...

tang cuti tu yg best tu kan? :P

mamalieyna said...

best kan..^_^

wan sujaihah said...

best nyerrrr bila malaysia menang + esk cuti...bahagia kak oii

~ana~ said...

yg bab cuti tu sgt la sukaaa....hah3x..

☆ lieya latif ☆ said...

yeay!! suke giler....dpt cuti sok kan.....leh balik kg hihihihi

Nia said...

Jumaat cuti umum? alamak, saya company memang dah bagi cuti jumaat tu, kalau public holiday, company bawak ke isnin kot? haha...tamak.

Softtouch [Hanim] said...

muza pun tgk bola bersungguh2 nieda...1st time tu..heeee

tang cuti yg best tu...

rasp said...

tahniah team malaysia...syabas!
cuti hari jumaat nie yabedabeduuuu :D

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails