My sweet story...

My sweet story...

Monday, December 27, 2010

Jalan-jalan di Suria KLCC

Jalan2 di KLCC Rabu minggu lepas. Plan asal nak bawa Humaira tengok ikan di Aquria. Punyalah ramai orang. Musim cuti sekolah, dekat mana2 pun ramai orang. Mula2 ok lagi, daddy beratur untuk beli tiket, sekali masuk rombongan sekolah hampir 100 orang, terus cancel. Daddy promise after school holiday nak bawa Humaira ke Aquria. Nasibla Humaira tak faham apa2 lagi, kalau dah besar sikit pasti menangis. Dah sampai Aquria tapi tak masuk. Huhu..

So, jalan2 saja di Suria KLCC. Memang cantiklah hiasan pokok krismas.

Cantikkan...


Ramainya manusia..


Ada santa clause, boleh bergambar dengan santa clause. Tapi idakler mummy pergi


Terlopong si kecil ni tengok santa clause


Jom jalan2


Singgah sekejap di Kinokuniya


Tak dapat tengok ikan di Aquria, dapat tengok di Petrosains pun ok.. Terpegun Humaira tengok ikan


Mummy and Humaira

12 comments:

~ana~ said...

tu la kan nieda, cuti sekolah, kat mn2 tempat pun ramai org..

Huda said...

hehehe xpe..tggu after school holiday confirm xde org :)

MamaYatie said...

dah lama tak jalan dlm klcc..asyik melepak kat luar jer kalo gi sana

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

sonot pi window soping time krismas, mcm2 sale de kn..
tp plg syok tgk dekorasi mall, shantek sgt!!! suke!!! tp thn ni tak kesempatan.. bzssss..huhuhuuh

rasp said...

tu la, sib baik humaira kecik lagi...
kalo dah mau dah nangis tu...

Farra Dhelina said...

nsb msh kecik lagi kan..hehe klu dh besar..dh fhm..jenuh tu nk pujuk hehe..cuti sekolah mmg..kat mn2 pon sesak..haihh

Softtouch [Hanim] said...

betullah nieda...cuti sekolah mana2 pun ramai...xpe nnti boleh pg lagi...

ieda said...

wah dikk seronoknya jalan2 di KLCC nie .. akak dah lama benar x kesana .. ermm cantik kan deco krismas kat sini siap ada santa lagi :)

p!nkerton said...

baru pegi aquaria last 2 wks. mmg cuti skolah sgt ramai org. terpakse pegi lewat2 ptg sikit huhu..

Dee said...

sbb tu dee malas nk gi mana2 time school holiday..mmg ramai orang..x larat nak bersesak-sesak..

wahida said...

kalau humairah dah besar sure nangis punyer, dah sampai cancel lak...frust..hehehe...nasib la kecik lg..

Jasfyra said...

ala cian humaira..xpe, nanti p lagi ek.kakak dina pun sibuk nk p lg aquaria tu.tp kakak arissa xnak sbb dia takut masuk dlm terowong.hahaha

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails