My sweet story...

My sweet story...

Wednesday, December 8, 2010

Eco Park Taman Botani. Ipoh

Last week balik kampung di Ipoh. Sempat bawa Humaira jalan-jalan di Eco Park, Taman Botani petang Jumaat lepas. Rumah Mak Long Humaira dekat dengan kawasan ini.

Bawa biskut nak bagi ikan makan. Ikan pun dah semakin besar compare dengan dulu. Dan tentunya Humaira paling excited tengok ikan menyambar makanan.

Sampai je dekat Eco Park Humaira dah tunjuk playground. Layan sekejap dia main dengan Maksu


Lepas tu jumpa geng dia. Ajak kawan pula..Lupa pula nak tanya nama si kecil sorang ni.


Si kecil tu malu2 nak kawan...


Aktiviti bagi ikan makan.


Khusyuknya Humaira tengok ikan makan...


Humaira with her aunty


Antara pemandangan menarik di Taman Botani.


Tasik yang penuh dengan ikan

12 comments:

Huda said...

bestnye jalan2 sambil leh main n tgk ikan :)

☆ lieya latif ☆ said...

cantik la pemandangan kat situ nieda.....tang bagi ikan mkn tu yg best tu...mia mija pun suke tauuuu...lagi2 kalo ikan besar2 nieh heheeheheheeh....

humaira pun nampak enjoy betul hah....

rasp said...

humaira nie memang peramah le sis...pandai berkawan...suka i tengok..

menarik gak tempat nie..sejuk mata memandang...

Mrs.Eady said...

cantik nyer tmpt tu...syahdu mata memandang..

~ana~ said...

cantik la tempat ni nieda.

humaira ni peramah sungguh la yea...:)

wahida said...

wah...cantiknye tempat tu...nyaman je kan?

Farra Dhelina said...

bestnya jln2..

mrs.spicy said...

huhu..xpernah tahu pon kewujudan ecpark ni wpon 5 tahun dok melangut kt ipoh tu..

ieda said...

cantik tempat nie dikkk ..
tertarik akak tgk .. kalau gi ECO park nie musti pueh hati .. tapi penant berjalan lah kann dikk :)

Softtouch [Hanim] said...

suka lah humaira jln2 kat tmn n bg ikan makan yer..dpt kwn lagi dia....

Intan Yus said...

hehehe...kite pun dah gi masa raya haji hari tu, bawa hasya...round 1 taman, best kalo jogging kat situ. Next time nak gi lg...

~♥ iella ♥~ said...

mesti rasa tenang ja bila jejalan kt tmn botani..

Penang pun ada tmn botani...

http://fadthnwan.blogspot.com

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails