My sweet story...

My sweet story...

Thursday, December 16, 2010

Main bowling

Main bowling dengan daddy di Summit USJ. Paling teruja tentunya Humaira. Suka betul dia, habis semua orang ditegurnya. Bergerak bebas merata2, tak terkejar. Pegang tangan semuanya tak bagi. Mummy hanya dapat main 1 game je, selebihnya daddy yang habiskan bila si kenit ni dah makin tak boleh dikawal. Bawa dia keluar dari tempat bowling, menangis x hengat..

Budak yang paling excited, landing atas lantai lagi...


Sibuk nak pakai kasut bowling juga


Sibuk juga nak ambil bola bowling...Beratla anak oii


Daddy mulakan balingan..


Kalau bagi peluang pasti merangkak nak ambil tenpin bowling. Nak melepaskan diri dari pegangan


Apa2 pun tetap enjoy aktiviti keluarga kecil kami. Cuma penat nak kena kejar si kenit ni.

11 comments:

Lelord said...

wah best2...enjoy ur day

~ana~ said...

xtvt bersama keluarga la moment yg paling best sekali...hu3x..humaira kena suruh mummy dgn daddy beli set bowling mainan nih...:)

Said Saiful Fazli said...

tumpang lalu~

Softtouch [Hanim] said...

besar2 mcm tu mmg lah penat sikit nieda, sbb dia melasak tp xpe enjoy sbb dpt habiskan masa bsama kluarga..

normi said...

besar nanti main yer humaira.. jadi pemain bowling pro.. la ni tak bole sbb bola tu berat lagi dr humaira.. sian teruja sgt..

☆ lieya latif ☆ said...

sonok tgk humaira hepi ....lieya mcm terbayang nieda baru bersalin kan die....laaa nii dah besar hah...dah pandai enjoy jalan2.....sonok ikut main bowling yeak....

wahida said...

uik, lama dah x main bowling..

wan sujaihah said...

he he he..umairah leh main bowling yer..dah bijak la dia..

best ka bila main bowling sama...hapening je :)

Momma Mia said...

Bestnya main bowling.. wah humaira bleh jadi next shallin la, main tuk malaysia

hushuss said...

bestnya tgk g aktiviti mcm ni. bila la mr hubby nak rajinkan diri untuk ini...hihi. kena pujuk nih..

Nieda penah pegi tak tmpt dia org bela kuda kat Denai Alam tu?

mamalieyna said...

wow...jeles ni..dpt main bowling..eina ari tu g tengok org main jer..huhu..abahnye arif ,tk suka main ni..huhu//

harus penat mengejar si humairakan..arif ari tu camtu la, siap nak masuk longkang..ihiks..

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails