My sweet story...

My sweet story...

Wednesday, December 29, 2010

Lunch di Restoren Tupai-Tupai

Last week punya cerita, lepas balik dari KLCC daddy tanya nak makan dekat mana?? Terus teringat restoren tupai-tupai. Ini kali pertama mummy pergi sini, selalu dengar pasal restoren ni. Masa tu pun dah petang dalam pukul 3, plan nak makan steamboat. Rupa-rupanya steamboat start pukul 6.00 petang, tak ado rezeki den nak meraso steamboat. So daddy makan nasi campur, mummy makan kuewtiaw goreng, Humaira dengan ais krimnya.

Nice place tempat ni, tengah2 bandar ada pulak restoren dikelilingi hutan.. Rasanya food untuk dinner lagi menarik. Ada steamboat dan seafood. Siang cuma ada nasi campur dan menu ala carte. Paling best layan Humaira makan ais krim, kedekut tau. Tak bagi chance mummy dan daddy nak merasa ais krim.

Khusyuknya dia makan..




Suap daddy pula...


And mummy...


Iguana, Humaira takde perasaan pun tengok sebab iguana ni tak bergerak. Maybe tgh tido


Air kelapa, daddy punya


View dari parking area @ Tupai tupai


Bila nak balik baru perasan, restoren tupai-tupai ada cawangan di Seksyen 13 Shah Alam. hehe

10 comments:

MamaJue & PapaMimi Story said...

tupai2.. haritu jue salah sebut jue panggil pokok2.. mana nak jumpa restoran ni.. hahahhaha

Huda said...

huda pernah dinner kat tupai2 ni masa kerja karangkraf dulu..company buat dinner after malam penghabisan pesta buku antarabangsa kat pwtc. malam tu mmg makan beriya la sbb dia hidangkan main course sume dgn seafood bagai dan ais krim as penutup :) mmg sedap..dekat dgn dbp x silap kan..

YanDarwisy said...

Yan pun planning gak nak ke sini. pantang kalau ader tempat makan baru...laju jer terjah...maklumlah pemakan yg sgt dikagumi.

Ena said...

LOM PERNAH BERPELUANG LAGI BUAT MASA NI..

SEDAPNYA TENGOK HUMAIRA MAKAN AIS KRIM.. :D

Softtouch [Hanim] said...

xpernah pg sini.....khusyuknya humaira mkn aiskrim yer...

rasp said...

beriya-iya dia makan eskrem ek sis hehehehe...
isk lama bebenor me tak ke tupai-tupai nie...

Jasfyra said...

kitorang pun suka lunch kt tupai2, ikan bakar dia shedap!!! steambot pun ok.penah p sana 2 kali tok lunch.steamboat lak mkn kt bangi.nanti awak kena p sana try steamboat lak ek ;)

~ana~ said...

nieda, xpe la..nnti next time try steamboat dia plak...choice bleh tahan bnyak...ana dgr org kata nasi campur dia pun sedap...ana x pernah pun lg mkn nasi campur kat sini...

Dee said...

dee dulu keje kt sg besi..hari2 lunch kt sini..dr tokey smpi pekerja semua kenal..tp skrg x kenal dahlah kot..dah x keje di area sana..hehehe..

hushuss said...

Humaira leh join Hazrat, klu dpt ice cream ,jgn sapa pun kacau...mmg hak persendirian...hahaha

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails