My sweet story...

My sweet story...

Sunday, December 12, 2010

JJCM D Kita Garden

Jalan2 cari makan di D Kita Garden. Restoren ni terletak bersebelahan dengan Tesco Station 18, Pengkalan, Ipoh. Pergi masa balik kampung minggu lepas. Saya suka tempat ni, environment cantik, makanan sedap dan tentunya murah dan berbaloi-baloi. Husband paling suka ayam panggang tapi masa datang last week belum masak lagi. Restoren ni buka waktu malam je, kami sampai lepas Magrib. Tak ramai lagi pengunjung. Selalunya pukul 9.00 malam ke atas baru ramai pengunjung.

Saya order air tembikai gelas besar, husband order carrot susu gelas besar juga. Tamak punya pasal, tak habis pun air. Moral of the story, len kali beli gelas besar share aje. Kami order makan siakap masak 3 rasa, udang goreng tepung dan telur dadar, nasi putih 2. Total RM36, memang berbaloi. Kalau kt KL tak dapat harga macam ni!!

Mesti nak inteprem gambar anak dara dulu, si Humaira.


Ni lah restorennya, D Kita Garden


Daddy Humaira inteprem gambar gelas gedang..heheh


Time to eat...


Penutup, gambar anak dara minum..Khusyuknya dia...

6 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

Heheh..kite mmg jenis tk abeh air klu makan kat kedai..except klu foods die sume pedas gilerlah..so, klu ade gelas besar2 ni mmg tk leh orderlah..kompem membazir gak..=p

mamalieyna said...

amboi kusyuknya humaira, mummy kasi humaira minum air apa tu, cam air kosong je..hehe...

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

siakap masak 3 rasa, mmg best! tapi nak katanya, restoran yg nieda pegi tu, murah la. susah nak dapat harga mcm tu.

☆ lieya latif ☆ said...

suke pic last tu nieda...comel sgt si humaira dok menyedut air....kemain lagi die yeak.....tu laa tmpat mkn ni kite kene rajin gi cube kan....dpt cube mcm2 tempat....tapi kalo nasib kene yg sedap untung laaa ...takut kene tempat yg tak best jek......

~ana~ said...

sedap nya tgk siakap tu..hu3x..

Jasfyra said...

suma tu rm36 jek?gila murah..kalo kt sini siakap tu je dah rege camtu.xmasuk nasi,air lauk lain lg..syoknya..nk duduk dekat situ la..hahaha

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails