My sweet story...

My sweet story...

Thursday, December 2, 2010

Buat jelly perisa mangga

Dah lama beli serbuk jelly segera, minggu lepas baru berkesempatan buat. Bukan susah pun nak buat, semua instruction ada dekat plastik jelly tu. Cuma yg makan dessert ni mummy sorang, itu yang malas nak buat. Kebetulan last week nenek ngan atuk Humaira datang sini, jadi mummy buat jelly.

Bentuk comel ni dah tentu untuk Humaira. Mould bentuk biji koko


Corak ni pun cantik juga


bekas MBG fruit ada dekat rumah, so letak je dalam ni. Saya suka jelly MBG fruit

10 comments:

Huda said...

cantiknye bekas jelly tu..nieda ni leh propose wat bisnes part timela :)

ct rahani said...

sedapnya.. salah satu peberet sy nih..

Softtouch [Hanim] said...

cntiknya acuan dia nieda..mesti huamira suka makan...

chugie said...

rajinnye nieda buat macam2 ye.. sy pun x pernah lg try buat jelly!

~ana~ said...

rajin nya nieda...jeles ar dgn org2 rajin nih..:)

Dee said...

sedapnya..u mmg rajin sis..kalo i..x taulah bila kala nk buatnya..

maszmadi said...

wah!! sedapnyer, len kali buat leh ler offer kat orang yang suka makan jelly ni yerk.. hihi

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

sedapkan, makan sejuk²!
asben pn de wat baru ni, yg segera nyer.. kalo die duk kat umah time cuti.. ada aje resepi masak² akn die wat... ai blk kije makan aje.. hihihi, besh!!!!

☆ lieya latif ☆ said...

fuh kecur lieya nieda.....sejuk2 sedap masuk tekak ni heheeheheh

hushuss said...

Nieda, sekarang dah terror la buat mcm2. Kena belajar dari Nieda ni. Silap2 boleh buat business from home ni. Serious Nieda, kagum dgn Nieda. Huspa kena lebih rajin untuk masak-memasak mcm Nieda. Jealous pun ye sbb Nieda house wife.Best sangat...

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails