My sweet story...

My sweet story...

Tuesday, December 28, 2010

Kedai Roti Tun Mahathir

Saya memang peminat roti. Kalau pergi shopping mall nampak kedai roti mesti singgah. Minggu lepas jalan2 di Subang Empire Shopping Mall. Kalau ke sini pasti singgah beli roti di The Loaf atau lebih sinonim dengan nama kedai roti Tun Mahathir. Kalau tak silap saya, dah ada 5 cawangan. Ada di Langkawi, Pavillion dan yang terbaru di Bangsar Village. Chef dari Jepun .

Harga pun boleh tahan, ada satu roti tu mencecah rm32. Bila tengok balik, patutla mahal. Ingredients roti memang dari yang terbaik.

The loaf, cup cakes cheese memang terbaik..


Si kecil ni pun peminat roti.



* Aduss virus kembali menyerang. Malam tadi lama husband repair untuk clean virus. Nampaknya masih tak boleh diselamatkan. Kena format juga. Banyak website nak masuk, entah apa2 URL keluar and then error. Husband kata itu dipanggil google redirect virus, nak search info pasal virus ni pun tak boleh..grrrrrrr...

12 comments:

[-suziey-] said...

xpnh lagi try beli..xtau la rege dia camne..tp bole tahan la mahal kan:D hr tu nmpk gk kt pavi..

Ena said...

bahaya kan ada virus nie..

KizZ said...

Hehe kita sama..kiz peminat roti juga-juga..tapi more tu 'roti canai' lah..wuu besh oo makan pagi2..

Jom skodeng,
Kuasa Seorang Wanita

chugie said...

bestnye, de kedai roti tun?

emm tension gak ngn virus ni kan?

normi said...

akak pon suka gak singgah kedai roti.. selalu beli roti kacang merah.. suka klu roti tu lembut..

Softtouch [Hanim] said...

muz apun suak masuk kedai roti n peminat roti..tp xpernah cube The Loaf ni lagi...

BIONIC WOMEN said...

me pun peminat roti, tapi x pernah ag try the loaf nih..yg lain2 mcm kings, bee's, berrys, la boheme, lavender n macam2 ag..semua pernah try..

NM02 said...

roti canai banjir, nes o ais.. malatop.. erkk... tetiba masuk roti canai bleh kan? roti jugak.. hehehe

Wina Momma Kira said...

wina penggemar nombor satu roti :-)

x pernah try lagik roti kat cni..sampai rm32 ek? makan sure kenyang sampai besok pagi hikhikhik

nza said...

xsnggup nk mkn roti semahal tu..dh nk sama mahal dgn kek lak......

Dee said...

i lalu jelah sis..entah..rasa mcm kalo beli roti mahal2 buat apa..baik beli nasi je dah tentu kenyang....ngeeee...

Huda said...

aah aritu huda tgk kt tv berita psal new branch dia kan..sedap ek nieda..bile la nak merasa..sy lom penah pegi pavillion :)

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails