My sweet story...

My sweet story...

Friday, December 31, 2010

gaya Humaira tidur

Si kenit ni suka dengan bear2. Sebelum ni kalau tidur mesti nak peluk mummy. Sejak ada kawan baru ni, tak pandang mummy dah. Peluk bear memanjang. Kalau kt shopping mall nampak bear suka. Mulalah mulut becok tu said TU....TU..TU..Mummy nampak lor.

Comel je mummy tengok..

8 comments:

Softtouch [Hanim] said...

aloloo comelnya dia tido peluk bear yer..bear tu lebih besar dr humaira haaaa

apa kata humaira peluk daddy?mcm bear jgk...jgnmarah en nizam...sy gurau jer....heeeeee sorry

xpun meh peluk untie muza, untie pun leboh kurang bear jgk....

ieda said...

ahahahah cute jer humaira .. kalau anak akak x pegang lah patung2 nie .. bantal peluk punn kejap jer .. pastu entah kemana huhuu

ZanaNordin said...

ha ha ha..comel sungguh
bear pun dah sama besar dgn dia

chugie said...

bear kan lembut.. thats y humairah suka..

mamalieyna said...

alooo comeinye dia tido..hehe..

ooh same like arif la kalau ke shoping mall nmpk bear..dah berlari2 an masuk kedai tu..ngee...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Salam nieda, selamat tahun baru semoga 2011 bertambah baik.

anie said...

Ala comeinye cr dia peluk bear...

Huda said...

hehehe..lasak x ni :) comel je gaya tidurnye..

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails