My sweet story...

My sweet story...

Wednesday, December 22, 2010

Jalan-jalan di Sunway Giza

Weekend lepas shoping barang basah di Village Grocer. Plan this week nak masak western so terjahlah Village Grocer, senang semua benda western ada kt situ. Humaira lah paling suka, kawasan luas dan tak ramai sangat orang.

Sebenarnya Humaira takut tengok air kt belakang tu


Berlari je kerjanya


1901 ada buat promotion. Setiap 19hb harga untuk New York Chicken dan Chicago Beef only RM2.99. Harga biasa RM5.99. Haruslah grab. hehe


My food, Chicken New York


Daddy food, Chicago Beef


Humaira tak pandang pun hot dog. Dia tetap dengan buah betiknya


ermmm....yummy

14 comments:

Huda said...

sedapnye tgk humaira mkn betik :)

Mrs.Eady said...

haduiii kalo jmpe betik mmg tak nmpk yg lain dak humairah nie..:D

ezan said...

humaira diet ke? huhuu.. bagus ek humaira suka buah.. i like.. :)

LyNn HaMzAh said...

comeynya humaira...

☆ lieya latif ☆ said...

comey pic humaira mamam tu....hihihi...kemain muncung2 hah....senang anak dah besar kan nieda...bawak gi jalan2 senang...

adarnadzmie said...

sukanya humaira ngan betik.. bagus..

Softtouch [Hanim] said...

xpernah soping kat village grocer tu..xtau pun muza kat situ mcm ada air terjun..muza kalu pg Sunway giza suka terjah Camy Babyland..kat situ baju murah2 n cantik..skrg lagi murah nieda, ada sale..

Farra Dhelina said...

oh chicken nu york! suka lah! lama tak mkn..sbb ssh nk jumpa 1901 ni..plus lak dgn sokin tet dia!! ohh sedpnya..

*eh bju humaira, sm dgn baju qaseh..tp tak muat..beli baju size kecik, so tk dpt nk pkai lama..rugi!

wan sujaihah said...

kak...betik tu yang nampak lagi menarik :)...

hot dog tu nampak best la

Dee said...

x brp suka hotdog..tp bila tgk gambar ni meleleh lah pulak air liur..hahaha..

wahida said...

chicago beef tu nampak sedap la...

nur said...

humaira pun suka makan betik yea... sama la dengan danish, his peberet pun papaya jugak :)

chugie said...

bagusnye humairah lebih suke buah dr makanan lain tu..

mamalieyna said...

pandai humaira mamam betik! arif tak pandai la..huhu..

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails