My sweet story...

My sweet story...

Friday, December 3, 2010

Cubaan pakaikan Humaira mini telekung

Rabu lepas mummy pergi PJ, makcik husband baru balik dari Mekah. Flight delay, sampai rumah dalam pukul 10 pagi, sepatutnya awal pagi dah sampai KLIA. Alhamdulillah, semuanya selamat, cuma luggage mereka je belum sampai. Luggage naik flight lain, so tak dapatla banyak ole2 dari Mekah. Katanya mereka akan hantar ke rumah bila luggage dah sampai KLIA. Hopefully luggage selamat tiba.

Mummy dapat sehelai selendang, daddy dapat kopiah, dapat kurma nabi dan coklat. Humaira dapat 2 helai mini telekung. Terus sarungkan dekat si kenit ni dan inilah reaksi dia..

Menangis, memang susah nak letak something dekat kepala dia. Amboi, Humaira...cantiknya muka awak!!

20 comments:

Softtouch [Hanim] said...

he he he...seboleh2 xnk pakia ye nieda...xpe sikit lagi dia besar naklah tu pakai

Sidratul Muntaha said...

huhuhuhu
samalah Ara tpi dia gegeh budak on the spot!
hauhauha
cumel arr umaraih.
muncung jolie tu!

Wina Momma Kira said...

alahai..nangis sampai macam tu sekali ye?

tapi comel la mini telekung tue :-)

Huda said...

alahai nangis pulak dia :) comey tengok mini telekung tu..

Mrs.Eady said...

alahaiii..sian humaira kene pakse yee...heheehhee...

rasp said...

alololo cian dia...
takpe sis...tunggu timing mood dia super duper hepi, try skali lagi :)

~Ifa~ said...

alala comei nya humairah.cantik sgt tudung tuh.

ieda said...

alor2 ciann dier ..
x mo mummy dia pakaikan lahh tuu
huhuhu
x per dah ok nanti mummy amik gamabar balik okkk :)

NM02 said...

aloh... comelnya muka majuk dia tu. hehehe

MamaYatie said...

ololo...nape nagis lak humaira..comey tur!!

normi said...

ala.. la la.. sian humaira kena paksa.. comei nya..

normi said...

cumilnya.. sian kena paksaa..

mrs.spicy said...

hihi..rimas kut=p

wahida said...

alahai..kena paksa ye humaira...sweet je...

ezan said...

cantiknya humaira.. tp kalo x nagis mesti lg cantik.. :P

sarah pun xsuka sgt kalo letak apa2 kat kepala dia. paling lama tahan ezan rasa 1 minit je kot. huhuhu...

Dee said...

hehehe..mcm anak2 dee lah..rimas tu..

lily azliyana @ mama zara said...

hehehe..nape Humaira..tk suke pakai tudung ek..comel pe mini telekung tuh..kalau humaira pakai, mesti berganda2 comel tu nanti..=D

mamalieyna said...

alolo..nape nangis yang..kalau tak nangis..tmbh cun n ayu tau..hehe..comei telekung dia tu!

εïз mummyHaza εïз said...

Alololo tomeynye.. nape nangis humaira.. bestnye ade anak perempuan kan..

idah azim said...

hehe..cutenye mrh..pakaila sayanggg..cantik apa....

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails