My sweet story...

My sweet story...

Monday, December 13, 2010

Selamat Pengantin Baru Nabila Hani dan Muhammad Zakir

Selamat pengantin baru buat sepupu saya, Nabila yang selamat melangsungkan perkahwinan mereka pada 5 Disember 2010. Majlis diadakan di Dewan Kemas Gopeng. Majlis akad nikah diadakan sehari sebelum majlis perkahwinan iaitu pada 4 Disember 2010. Semoga berbahagia ke akhir hayat dan gembira melayari hidup berumahtangga.

Kedua mempelai berjalan menuju ke pelamin nan indah






Abah saya menepung tawar pasangan


mummy and Humaira


With my family. Tak cukup ahli, Opah dengan Pakcik Humaira takde dalam gambar


with my mom aka Opah Humaira


Si comel...

7 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

cantik nieda serba kuning....lieya tgk pic nieda ni baru perasan, lieya tak de pun baju kuning huhuhu..sedey kan heheheh

wah sonok laa humaira dpt mkn nasi minyak yeak....he he he...

NM02 said...

samat pengantin baru...

mamalieyna said...

alahai si comel nmpk ceket je biji mata..sweet..

selamt pngntin baru buat pasangan ini!

Softtouch [Hanim] said...

selamat pngantin br utk sepupu nieda...cntiknya nieda..masih maintain cntik mcm dulu2...

ct rahani said...

cantik pelamin..

Dee said...

comelnya pengantin..baju pun cantik..baju nied pun cantik gak..kuning warna diraja..

Nia said...

suka tengok pengantin mcm ni, simple but sweet..hehe

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails