My sweet story...

My sweet story...

Wednesday, December 22, 2010

Dunia fantasi Humaira

Apa yang fantasinya? Pantang nampak henfon mummy. Terus letak kat telinga dan membebel sorang2..Mummy memang jarang bagi Humaira main hp, cukuplah Hp Sony Ericsson dulu rosak dikerjakannya. Sesekali bila dapat peluang terus dalam fantasinya.

Cakap dengan siapa tu?


Kasut barney mummy tak tinggal. Dah jadi hak milik dia pun. Jalan macam donald duck...

10 comments:

ezan said...

hello boleh saya cakap ngan humaira? hhehehe....

chugie said...

budak2 ni memang suka guna phone kan?

Huda said...

sweet je pakai kasut mommy tu..alamak! ni mommy suka barney ke, or humaira yg suka :)

ieda said...

cantik kasut humaira , suke aunty tgk .. :)

Qaseh said...

HELLO HUMAIRAH...

suka2 tgk gelagat2 anak2 ni...sgt2 la terhibur.

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam nieda, cute nyer tengok humaira pakai sliper mummy...Humaira call boypren kottt..

mamalieyna said...

hahaha..bijak bijak..call sape tu, arif eh?..ngee..

kakyong said...

Anak2 memang penuh dengan imaginasi... ;)

Aliya pun suka main henfon & cakap sorang2.. mcm beriya2 jer bersembang...

RIEFDA UMI ABAH ATHIRAH said...

nida comelnye humairah da beso ek dia. nida nape xjd kawan ida lg kt blog,sian ida.hhuuhuhuhu

idah azim said...

haha..comel sgt kan..same la alfi pun mcm tu..siap mimpi2 lg ckp tepon..

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails