My sweet story...

My sweet story...

Monday, December 27, 2010

Bila daddy fanatik bola

Rimas tau dari last week daddy pujuk mummy nak tengok perlawanan akhir Malaysia lawan Indonesia dekat Stadium Bukit Jalil. Mummy awal2 lagi tak bagi. Bukan apa, taknak insiden tak diingini berlaku. Indonesia boleh tahan fanatiknya, lagipun TV ada siarkan secara live.
Balik rumah nampak daddy bawa paper bag sambil tersengih2..Rupa-rupanya lepas sembahyang Jumaat minggu lepas, daddy dgn kawannya pergi juga stadium. Tak dapat tengok bola beli souvenir pun jadilah. Macam2 daddy beli, x sempat snap pula. Yang ada dalam gambar jersi Malaysia untuk Humaira.

Pagi Ahad dah suruh Humaira pakai masa kiteorang pergi Pasar Tani. Sabar ajelah..Bertambah BOY Humaira.

Malang betul nasib daddy, masa nak tengok perlawanan malam tadi berebut TV dengan anak. Seorang nak tgk bola, si kecil ni pulak nak tengok Playhouse disney. Tulah, siapa suruh daddy langgan cerita kartun, apa sudah jadi???? Macam cacing kepanasan daddy siap2 terus tengok kt kedai makan. Haha...gelak jahat

Masam je muka suruh posing


Menangis kena paksa posing. Masa ni tengah ralit tgk TV mummy kacau


Khusyuknya tengok kartun. Seluar Humaira, ARSENAL. Pakcik dia bagi


MALAYSIA...tahniah buat pasukan Malaysia


Yang ini jersi Arsenal Pakcik Humaira bagi. Besar, tahun depan baru boleh pakai. Bertambah boboy anak mummy

10 comments:

Dee said...

dee x amik pun channel cartoon kt rumah..mmglah bagus utk budak2 belajar..tp kalo smpi nak tgk berita pun x boleh..no..no..no..hahaha..

mama humaira..sila bg kwn utk hubby ye..next year..hahaha..jahat tol dee..

☆ lieya latif ☆ said...

keh keh keh .....abis humaira di boboy kan yeak nieda oleh daddynye...tapi takde laa nampak boy...nampak comel lagi ade kooo hihihihi....pic nangis tu yg lawak tu....noti tol mummy kaco humaira tgk tv yeak.....hihihi

chugie said...

amboi, fanatik sungguh daddy kamu ye humaira.. ekekek:D

selamat lah ayah fatin x macam tu fanatiknye, kalau tidak... adush!

Softtouch [Hanim] said...

samala mcm suami muza...nak sgt tgk bola ari tu tp muza xkasi...tgk kat umah lg selamat kan...

he he he...en nizam kene berebut ngan anaknya yer...

Mrs.Eady said...

hehehehhe....nk buat mcm mane terpaksa la pakai jersi tu ka humairah?kekekeek...

rasp said...

berkorban demi anak...sanggup gi kedai mamak hehehehe...

humaira tetap chomei walopun kena paksa pakai baju jersey bola tu hehehehe

Huda said...

mak aih..bnyk nye jersi humaira :) hehee..abihla, lepas ni daddy humaira adela gang nk tgk bola same yer..

normi said...

sian humaira kena paksa pakai jersi bola.. apapun humaira tetap ayu gitu.. walau pon nangis.. sob sob yer humaira..

DJ BAKERY said...

salam nieda...hehheheh..actually alhamdulillah xde apa2 jadi masa perlawanan tu.sbbnya asben diana pegi, & dia pulang dgn selamat..indon ni x macam penyokong kelantan yg terlalu obsesif tu.

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam nieda, my hubby lepas asar terus p stadium tengok bola. BSB dah biasa dah kalau ada games m'sia, s'gor atau kedah hubby mesti pergi tengok.

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails