My sweet story...

My sweet story...

Wednesday, November 24, 2010

Tengok layang-layang di Padang Bukit Jelutong

Aktiviti Ahad lepas, ini kali kedua kami pergi Padang Bukit Jelutong. Bawa Humaira tengok layang-layang. Musim cuti sekolah ramai parents beriadah dengan anak2 dekat sini. Sesekali beriadah macam ni lagi best, kalau ke shopping complex dah tentu duit akan keluar. Tak banyak pun sikit. Lagipun tengok air muka Humaira, dia lagi suka pergi tempat macam ni. Luas dan boleh berlari.

Nanti kita ajak daddy main layang2. tgk org naikkan mcm senang je


Terujanya si kecil ini




-)


Apa kes ni???


Ada orang jual layang2 tapi tak tanya pun berapa RM

15 comments:

Softtouch [Hanim] said...

dekat pdg mcm tu mmg syoklah humaira berlari sana cni...muza blum bwk lagi darissa tmpat open mcm tu selalu bwk tmpat tertutup jer..he he he...

Dee said...

x ramai sgt eh..kalo kt kepong taman metropolitan tu sis..mak aih..ramai giler orang..layang2 pun byk sgt2..

Sidratul Muntaha said...

padang bukit jelutong
tgh berfikir belah amna nih..
aihhh...
time2 blik umah mak kat meru lalu situ.
hmm..

Huda said...

suka humaira tgk layang2 n padang luas kan..comeel mummy dan humaira posing :) peewit..

☆ lieya latif ☆ said...

wah bestnye nieda...lieya selalu tgk org main layang2 ni kat area pantai bile balik melaka...mmg meriah...tapi tu la mcm nieda ckp....tgk org naikkan n main mcm senang......tapi bile buat sendiri bepeluh gak kite hahahahhah

humaira laa paling hepi....suke tgk die excited tgk kite tuh

[-suziey-] said...

terignt lagu layang2 nyanyia norshila amin..hehe..

like mother like doter la..hehe

Nia said...

selalu lalu kat situ petang2..hehe

BIONIC WOMEN said...

kat taman metropolitan, kepong pun ada org main lelayang camnih..pernah berhajat nak pegi, tapi jauh ler plak..hehehe..
nnti nak pergi ler padang bukit jelutong nih..

mamalieyna said...

seronok aktiviti camni kan..kami belum pernah sampai sini..next time bleh terjah ni..

sweet budak kecik tu..^_^

Ena said...

best jugak kan layan mata tengok layang2.. tapi naper la kami tak pernah nak p.. ada je dekat ngan umah padang wat main layang.. haishhhh

~ana~ said...

mesti best humaira berlari ke sana ke mari...dah tempat luas kan..:)

wahida said...

dah lama x main layang2...dulu kecik2 suka main layang2 kat kampung...

chugie said...

tengah cuaca cun melecun ni, bleh lah main layang2 kan.. kalau time hujan, ape pun x leh buat.

wan sujaihah said...

nape akak tak beli layang2..leh humaira main skali..he he he...saya pun teringin nak gi sini..tak lepas2 lagi

anie said...

rajinnye nida bawak sikecik tue jalan2 ye..klu anie mesti x tepk nk gie tgk layang2..mesti best klu bw ariQ tgk layang2 tue

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails