My sweet story...

My sweet story...

Monday, November 8, 2010

Beli patung Ipin untuk Humaira

Ramai yang bercuti sakan cuti 3 hari ni ya!! mummy je duduk rumah, keluar dekat2 sini je. Daddy Humaira kerja hari Sabtu dan Ahad.

Dah lama daddy nak belikan patung Upin dan Ipin untuk Humaira. Mula2 kami terjah kedai cenderamata jual barang2 Upin Ipin bersebelahan dengan pejabat lescopaque tapi tutup pula sehinnga 9 Nov ini. Jadi daddy try tengok di Restoren Upin dan Ipin seksyen 7. Luckily ada jual dekat situ.

Sempat juga makan kt restoren tu. Nama menu kebanyakkannya ada dalam watak kartun. Mummy order laksa, Humaira fries, daddy bubur nasi. Jom layan aksi keterujaan humaira dekat restoren Upin dan Ipin. Gambar kurang memuaskan, mummy just snap guna kamera Hp je

Mula2 bagi Humaira buka plastik bag ini dulu. Semangat betul nak tau apa isi kt dalam tu..


Taraa...patung Ipin. Upin dah habis lor...takpelah ok juga tu


Terus kiss Ipin dia. owh price cuma RM19.90 je...


Restoren yang penuh dgn gambar Upin & Ipin and the geng..



Humaira jamah sikit je fires yang mummy order. Dia lebih teruja tgk menu yang penuh gambar Upin dan Ipin. Siap nak bawa balik lagi menu tu. Sabar ajelah


Ni lah dia restoren Upin dan Ipin Seksyen 7. Mummy snap dari jauh.

19 comments:

Huda said...

best tu humaira dapat patung ipin :) eh, boleh g ni kalau dtg shah alam :)

☆ lieya latif ☆ said...

alahai humaira suke upin & ipin yeak...mane ade budak2 yg tak suke kan nieda...sume suke....dah upin & ipin tu cute heeheheh...

suke tgk pic humaira kiss patung tuuu...pandai die sayang barang die.....lepas ni leh beli yg lain2 plak, buat koleksi ...

BIONIC WOMEN said...

eh, xtau pun ad restoran nih..hehehe..
mesti Dhiya pun teruja...nak g la.
Syeksen 7 shah alam kan??/kat ngan jakel tu ker???huhuhuhu..nak tahu nih

Softtouch [Hanim] said...

tau restoran tu..dkt ngan kajel kan...xpernah pagi pun rest tu nieda..

~ As ~ said...

bagi alamat lengkap plss....wah ni kalau azam nampak ni mesti teruja gila!

Zezebel said...

Ni mesti peminat upin dan ipin ni kan?
Betul 3x... Hehehehehe....

Mrs.Eady said...

syok jek kedai nie..mmmhh..nk pg la 1 hari nnti..

mrs.spicy said...

upin ngan ipin ni pandai betul. sekarang bukak kedai makan pulak.huhuhu.budak2 sure suka

wahida said...

teringin sgt nak pegi restoran upin ipin ni...tapi hubby kalau ajak gi Shah Alam mmg dia bercinta nak gi..dia kata biar jln KL..jgn jln Shah Alam..huhuhu...

mamalieyna said...

comeiii!

tak pernah sampai lgi, sure arif teruja kalau pergi sana eh..sbb dia suka upinipin..mulut bising la kalau nmpk nii..^_^

MamaYatie said...

tak tau pun ada restoran upin ipin..best yer?

~ana~ said...

oo kat seksyen 7 pun ada erk..

anie said...

wah macam best je gie tempat nie..nnt nak bw ariQ mesti dia teruja tgk upin n ipin

Liz Rohaizat said...

sedap tak makanan kat situ? ada org kata sedap, ada yg kata biasa-biasa je. review please :)

chugie said...

wah.. restoran upin ipin pun ade ye? budak2 mesti suke g sana ni kan.

Farra Dhelina said...

oh fra pon dh pgi, tp time tu, servis dia kureng lah..now ok tak sis?

nieda said...

Liz: makanan kt situ yang nieda order biasa2 jer. nothing special. hehe

As: Restoren tu betul2 belakang Jakel. Ada satu lagi kt sek 13, belakang tesco extra

Dee said...

cutenya patung ipin tu..sedap ke sis mkn kt situ...ramai gak org promo..x tau bilalah leh terjah..

ct rahani said...

sama cam aidil.. minat beno ngan upin n ipin.. tp minat dia tgk cd la.. so far patung2 nih x plak dia nk layan..

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails