My sweet story...

My sweet story...

Thursday, November 4, 2010

Ariani members' day 5 hingga 7 Nov 2010

Share info yang saya dapat dalam paper Harian Metro hari ini. Ramai yang masuk blog saya cari info berkaitan ARIANI.

Esklusif hanya untuk pemegang Kad Ariani shj. Diskaun sehingga 50% hampir kesemua produkAriani. Sesiapa peminat Ariani dan ada kad ahli boleh lah terjah dari 5 - 7 Nov ini di kesemua cawangan Ariani.

7 comments:

Softtouch [Hanim] said...

malangnya sy bukan ahli kedai ariani..nieda ada ker?nk pinjam?muza hanyalah ada member card kedai tudung yg kat jalan tar jer..he he he

Dee said...

happy shopping!!

ezan said...

nieda.. nak kirim boleh? hehhehe... rugi la xleh nak g shopping time2 ni...:(

ieda said...

waaa good info nie .. tapi akak x pernah beli tudung ARIANI .. ermm kenapa erkkk :)

Nia said...

Ariani buat members sale? saya tak jadi member lagi, tapi sure best kan kalau pegi sale khas utk member mcm ni..rasa eksklusif je..hehe

[-suziey-] said...

alaaaaa dh lepas..huhu..baru tau..rugiiiiii

Intan Yus said...

hasnida: aku join gak gi beli kat bangi... remabt smpai 7 helai tudung.. hehehe...

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails