My sweet story...

My sweet story...

Thursday, November 4, 2010

Dondai bakery yang sedap!!!

Dah dua kali beli bakery dekat sini. Memang sedap. Puas hati. Donut, roti pizza sangat lembut, kalah pizza hut, i tell u..

Dondai bakery terletak di Bukit Jelutong Shah Alam. Bersebelahan dengan Restoren Ulam Desa. Pemiliknya merupakan seorang CHEF, Noor Hafizi. No wonder la semua jenis roti sedap2. Ada pizza, donut, sandwich, croissant, muffin dll. Owh kalau berminat nak order untuk sebarang event boleh layari facebook Dondai Bakery DI SINI.

Isnin lepas daddy order Pizza dan donut untuk Humaira. Owner bakery ni memang ramah, disebabkan sedap roti pizza tu, dengan muka tak malu kalau malu tak dapat. hehe daddy request nak beli roti pizza. Chef bagi 2 keping roti pizza secara PERCUMA. TQ chef, moga murah rezeki.

Fresh, masa dapat roti ni masih panas lagi. Nanti boleh buat topping sendiri


Donut selembut Big Apple. Daddy order 2 siap dapat free 1.


Yummy

6 comments:

Huda said...

alahai donut..sedapnye..faveret huda tu :)

☆ lieya latif ☆ said...

wah kecur lieya tgk pizza tu nieda.....bertuah nieda...dpt free lagi hah....regular customer ni yeak heheeheheh....

Softtouch [Hanim] said...

sedapnya pizza tu nieda..gebu semacam, nmpak sgt fresh pizza dia...dah owner dia xhef kan harus sedap roti2 dia...jauh plak muza nk ke bukit jelutong tu...

Ena said...

SYOKnyerr.. camtu puas hati la kan..

mrs.spicy said...

yang last tu sangattttt mengiurkan

chugie said...

wah.. memang best lah nieda, tengok gambar pun dah buat kita rs nk makan!

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails