My sweet story...

My sweet story...

Wednesday, November 3, 2010

MY DEAR warehouse sales 28 Oct - 7 Nov 2010

Sempat lagi mummy terjah My dear warehouse sales di Puchong. Sesat juga nak mencari tempat ni, nasib baik ada GPS. Tujuan utama pergi warehouse nak cari safety baby gate dan baby chair. Bagi mummy kedua2nya menjadi keperluan buat masa ni. Baby chair, sebab sekarang Humaira suka makan merata2 sampaikan rumah dah jadi penternak semut paling berjaya. Bukan nak duduk diam2 ketika makan. Safety gate pula mummy nak letak jalan nak masuk dapur. Banyak kali dah mummy tengah masak, si kenit ni tutup api dapur gas. Nasib baik dia tak pandai ON lagi dapur gas tu kalau tak lagi haru dibuatnya. Lepas ni pureen warehouse sales pula akan menyusul pada 13-14 Nov. Jom perabih duit.

Detail tentang warehouse seperti kt bawah ni:

Products Offered

High Chair

Bouncer

Stroller

Walker

Carseat

and more

Terms

Cash and Credit Cards

Time: 9am – 7pm

Location (Tel: 603 8060 0093/95)

34 Jalan Meranti Jaya 10

Meranti Jaya Industrial Park

47120 Puchong

Selangor Darul Ehsan Malaysia





Sukanya dia, Humaira tak tahu lagi lepas ni dah tak boleh masuk dapur


Baby chair, RM75 je.


Mummy sempat grab baju I LOVE MOM & I LOVE DAD


Memang menarik perhatian mainan ni, swing tu baru RM75


Humaira aim basikal ni, tahun depan lah mummy belikan ye.

14 comments:

Zakiah_MamaAdamz said...

Sweet....klu dia nak dok diam dlm tu,okla...jgn hero sy,panjat pulak nnt.... :-)

mrs.spicy said...

barang2 baby ade x?huhuhu..dekat je ni ngan rumah..boleh pegi jenguk2

normi said...

humaira.. bole untie tumpang duduk di kerusi baru?..hehehe

☆ lieya latif ☆ said...

wah menarik tu nieda....mmg berbaloi kalo beli kat warehouse, harga dpt gile2 punye murah kan....yg penting pagar tu aku suke....hahaahah abis laa dak kecit takleh 'tlg' mummy die lagi kat dapur keh keh keh

rasp said...

i suka baju2 tu sis...
plus i pun suka kalo gi warehouse sale...
memang berbaloi2 kan...

Softtouch [Hanim] said...

bestnya....tahun lepas muza pegi tahun ni mcm nk pg jer..murah2 x nieda?walker murah x?

Huda said...

syoknye duk kl leh g warehouse sale..huda jauh nk p semata2 mmg husband x maula kan :)

Jasfyra said...

syok kan p mydear WS..paling syok kalo tgh peknen.mmg bnyk brg nk beli..cam kita ni anak dah beso,xde menda nk beli sgt

chugie said...

wah.. nak pergi terjah juga lah..

nieda, bape ek harga gate tu? sy nak cari gak ni..

εïз mummyHaza εïз said...

Wah sempat ke sana ye nieda.. acik haza x dpt pi sebab sibuk ke pasar tani kt stadium tu... ;) Boleh ke pureen pulak..

p.s: bby chair tu comel la..

nieda said...

mrs spicy: banyak juga brg baby, ada pakaian, peralatan tidur. semua equipment baby ada kt situ

normi: boleh aje aunty nk tumpang duduk

Muza: walker pun ada. harga mmg murah compare dgn yg luar.

chungie: gate tu nieda beli yg plg murah. RM90. ada mcm2 design tapi byk yg rm100 ke atas

Ena said...

tu la kalo ada jualan mcm ni memg puas hat kalo dapat terjah kan!.. berbaloi2 gituw... rambang mata pun ye gak.. hiks!

eT said...

kn siap duit la pasnih..huhuy

wahida said...

safety gate mmg penting..kat umah saya letak 2 gate, satu ke pintu dapur, satu lagi nak naik ke tangga punye..

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails