My sweet story...

My sweet story...

Thursday, November 11, 2010

Al kisah leggo Humaira

Budak kecik ni kalau main Leggo habis disepah merata2. Daripada hall sampai ke dining. Nak dijadikan cerita, semalam mummy terpijak leggo yang disepahnya. Sampai hari ni sakitnya tapak kaki. Eii..geramnya dengan Humaira ni. Dengan kuasa VETO yang ada pada mummy, semua mainan Humaira mummy simpan. Main hanya bila perlu sahaja.

Pakaikan headband supaya nampak gegirl.


Tak sampai 10 saat, cubaan untuk buka


Taraa...dah cabut pun. Suka tengok baby yang pakai headband. Comel je


Mula2 elok je main, lepas tu habis ditaburnya keliling rumah.

9 comments:

Huda said...

bestnye humaira ade lego..husna xde lg sbb dia suka masuk dlm mulut :( risaula kan..hehe..biasela tu husna pun pantang hair band tersarung mesti dia tarik..if ikat dia x kisah :)

Softtouch [Hanim] said...

mmlah mcm tu kalu anak2 n menan ni nieda..mcm muza ugut kalu sepah2kan ibu buang menan nie..

agaknya darissa besar nnti pun mcm humaira kot xnk pakai hairband, so skrg ni kene pakaikan dia puas2...

mamalieyna said...

huhu...sebab tu eina tak belikan tuk arif..hehe..cian dia kan..takde kesempatan tuk main! hehe..mamanya takmo dia sepah2///weeiii ja'at!

oohho humaira..pakai headband, nmpk ayu sket yang..hehe..

maszmadi said...

hm, masz pon suka tgok baby pakai headband tapi aisha pun lbih kurang jerk ngan humaira, kejap jerk tahan, tapi kalu sepit rambut tu, insyaallah tahan lama sampai bleh bawak tido.. hehe

mamaaerish@eb said...

jom maen sesamer yang... :)

ieda said...

hermm sama lahh dgn anak akak nieda .. kalau lego tu dari banyak tinggal berapa jer ..

bersepah akak buang je .. buat sakit je kaki kalau terpijak .. nak marah x sampai ati .. tapi akak sesekali tuu lepukk jugak tgn zahrien tuu

anie said...

humaira sama dgn abg ariq..main lego nye xkemana tp bersepah satu umah..last2 memang kena simpan pastu sorok..main bila perlu jugak

mrs.spicy said...

hehehe..memang sakit terpijak lego..dia buang jer hband tu=p

kakyong said...

dah besar sikit nanti dia pandai la simpan sendiri.. kakyong la ni masih ajar anak2 kutip menan sama2..

selalunya fikri la yg akan lead utk kemas & simpan menan..

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails