My sweet story...

My sweet story...

Friday, November 26, 2010

Review poney clearance sales

Lepas bawa Humaira cucuk petang tu pergi SACC Mall. Ingat nak cari seluar jeans untuk Humaira since poney ada buat sales. Tapi hampa, untuk budak2 yang umar 3 tahun ke bawah sangat limited tak macam tahun lepas. T Shirt pun sama. Banyak pakaian untuk kanak2 4 tahun ke atas. Last2 kami survey butik poney di tingkat 2 kalau tak silap. Baru ada size Humaira. Diskaun 50%.

Lasaknya Humaira masa dekat SACC. Semua kedai dia redah masuk dan grab apa yg dia nak. Macam mak pak dia punya kedai di buatnya. Tak terkejar daddy. Sampaikan daddy cakap, ingatkan lepas inject dia lemah rupanya makin aktif, virus apalah agaknya nurse tu inject. Hehehe

Sempat grab 2 helai je baju lengan panjang. Murah je RM9.

9 comments:

eB@mamaAerish'n'Aed said...

biler eb dgr clearance sale tuh utk > 3 taun... trus x jadi pegi... rp2nyer kat atas ader eh?... alahai

chugie said...

just RM9? murah nye..

Huda said...

bestnye2...lame x g sacc :)

mamalieyna said...

heheh...ubat over active kot nurse tu inject..ngee..

murah eh t-shirt lengan pnjg tu..kiut je..

BIONIC WOMEN said...

Kita pegi jugak tapi xder beli paper pun..banyak renew sahaja kan???original poney skit sajer

Softtouch [Hanim] said...

OKLAH TU..MUZA JAUH NAK KE SHAH ALAM...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam nieda, murah giler tueee. BSB baru balik dr sales DFO outlet. tapi baju budak tak byk. baju kita2 byk.

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

byk tak borong..?
murah²kn.. wooo, beshnyer..

~ana~ said...

x pernah pun lg pergi sacc mall ni...tp nmpak mcm best je..

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails