My sweet story...

My sweet story...

Monday, November 15, 2010

Boutique Upin & Ipin

Hari Sabtu daddy ajak lunch di luar. Kami lunch di Restoren Qaseh Sek 13. Lepas makan ajak daddy singgah boutique Upin & Ipin, sebab dekat je dengan restoren tu. Saja nak bagi Humaira teruja. Sebelum ada anak, sebelah mata pun tak pandang Upin & Ipin ni.Hehe... Bila dah ada anak ni, suka tengok dia teruja. Masa dalam kereta lagi, dia dah nampak signboard Upin & Ipin, siap tunjuk dan sebut PIN lagi.

Mummy nak cari Fridge Magnet Upin & Ipin buat koleksi. Malangnya FM kehabisan stok. Jadi mummy belikan Humaira Upin & Ipin Badge. Kalau ada yang berminat nak buat koleksi barang2 Upin & Ipin bolehla datang ke Boutique ni, bersebelahan dengan pejabat urusan les copaque. Landmark, belakang Tesco Extra Sek 13 Shah Alam. Dalam boutique tu mummy tak snap pun picture, kecil je tempatnya.

Dekat pintu kedai tu ada poster filem Upin & Ipin akan kembali pada tahun 2012. Huhu ada 2 tahun lagi. Tajuknya Laksamana Upin & Ipin.

Di hadapan boutique Upin & Ipin. Terujanya si kecil ni...


Macam2 koleksi ada dijual.


Model cilik


Boutique Upin & Ipin


Taraa...

12 comments:

mrs.spicy said...

huhuhu..nampak humaira teruja ngan upin n ipin. siap tunjuk2..

Huda said...

bestnye humaira teruja x terkata la yer :) nieda, nx time klu g lg nk pesan fm jugakla..nnti huda bayar :)

☆ lieya latif ☆ said...

amboi2 humaira kemain lagi yeak...mmg no 1 fan upin ipin nieh heheheeh...suke tgk pic die kat luar kedai tu.....excited dok tunjuk2....

Softtouch [Hanim] said...

terujanya dia...mesti bising mulut dia kan sebut pin pin...

ieda said...

wah bukan main suka humaira .. sib baik kecik layie .. kalau dia dah besar ... mauu dia x nak balik nak bawak balik patung upin ipin tuu heheheh

Fazlinil Irma said...

bestnya, nanti boleh belikan utk fatih jugak. suka sgt dgn U&I. tak jemu tgok.

Ena said...

ni kalo anak2 p mau nye kena pau ngan dorang.. pantang ngan upin ipin ni.. huhu

comei la humaira..

wahida said...

anak2 saya pun giler ngan upin ipin ni...asyik dok pasang je la CD dorang tu...huhuhu...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

pernah gak pegi sini n mkn kat kedai qaseh tu jugak..ehehe

Mrs.Eady said...

harus diterjah tmpt nih!sbb nyer syahmi giler upin ipin & ultramen.

mamalieyna said...

alala...tomeinye...arif pun sure teruja kalau nmpk ni..tgk kt TV pun kecoh! hehe..

ct rahani said...

budak2 mmg suka upin n ipin.. sama la ngan aidil.. tp dia lg suka klu tgk cd.. berjam2 duk ngadap cd pun x pe..

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails