My sweet story...

My sweet story...

Friday, April 2, 2010

Happy birthday daddy

Esok 3 April, birthday daddy Humaira. Mummy dan Humaira ucapkan Selamat Hari Lahir, semoga daddy berjaya dalam apa jua bidang yang daddy ceburi. Mummy dan Humaira love u and will always love you, jgn sesekali lupa tentang itu..(silalah muntah darah yeak)

Ciri-ciri orang yang lahir bulan April, mummy copy paste dari internet. Melalui pembacaan mummy, kajian yang dijalankan oleh Dato Dr Fadzillah Kamsah..Sekadar renungan sahaja, tidak semestinya betul...

APRIL


Sangat aktif dan dinamik.
Cepat bertindak membuat keputusan tetapi cepat menyesal.
Sangat menarik dan pandai menjaga diri.
Punya daya mental yang sangat kuat.
Suka diberi perhatian.
Sangat diplomatik (pandai memujuk ).
Berkawan dan pandai menyelesaikan masalah orang.
Sangat berani dan tiada perasaan takut.
Suka perkara yang mencabar, pengasih, penyayang, sopan santun dan pemurah.
emosi cepat terusik. Cuba kawal perasaan.
Kecenderungan bersifat pendendam.
Agresif dan kelam kabut dalam membuat keputusan.
Kuat daya ingatan.
Gerak hati yang sangat kuat.
Pandai mendorong diri sendiri dan memotivasikan orang lain.
Berpenyakit disekitar kepala dan dada.
Sangat cemburu dan terlalu cemburu.

Jarang mummy abadikan gambar daddy dekat blog ini, sebab daddy tak suka tangkap gambar. Blog daddy sendiri pun tak banyak gambar. Cari dalam gobok jumpalah sekeping dua gambar daddy.. hehe layannn gambar birthday boy...

Gambar di Putrajaya, tunggu bot untuk bawa keliling Putrajaya.. Kalau kita celebrate birthday dekat SINI pun best b.


Bercuti di Langkawi


Daddy dan gadjet kesayangannya, DSLR


Daddy dgn student


Jumpa gambar daddy time study dolu-dolu..


9 comments:

mamalieyna said...

Hepi besday daddy humaira! berkongsi bulan yg sama en suami kita..eina nye suami 6hb april nanti! ^_^

Softtouch [Hanim] said...

hepy birthday en nizam...semoga bertambah2 rezeki n bertambah2 hepy..

chugie said...

wah.. besday hubby awk ye.. wish him a very best happy birthday k.

any surprise for him ke nieda??

p/s: saya pun ada adik n sahabat yg jatuh hari lahir dalam bulan April ni

Jasfyra said...

happy birthday hubby nida a.k.a daddy humaira :)

birthday hubby kita n cica pun jatuh bulan ni gak

yatie chomeyl said...

hepi bestday ti ur hubby. so dah decide ke nak beli present apa? ;)

Ena said...

Hepi besday buat daddy humaira ye..

^_^

Mr Nizam said...

macam mana Daddy Humaira nak banyak gambar sebab kerjanya asyik tangkap gambar Humaira dengan Daddy Humaira je, gambar sendiri takde orang nak ambik lawa lawa, hehe.., happy birthday yang ke 25. Twenty Five, sweet 25.

Mr Nizam said...

The best prize, masakkan lah daku masakan yang sedap sedap masa birthday ku esok. Lebih bermakna dari hadiah yang mahal-mahal, iphone, beemer, bla bla bla.

Huda said...

happy birthday to daddy humaira! same birthday with my lil husna :)
moga bahagia dan diberkati Allah selalu :)

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails