My sweet story...

My sweet story...

Tuesday, April 13, 2010

Tahniah Muza for the 2nd junior

Tahniah buat kawan mummy, Muza atau Hanim atas kelahiran second junior. Classmate mummy masa degree kt UiTM dulu. Muza selamat bersalin pada 10 April 2010 . Baby girl nama NUR MIA DANISSA. Seronok Muza dah dapat sepasang. Baby dilahirkan di Hospital Selayang pada pukul 8.42 pagi. Mummy dapat call dari Muza pada petang Isnin bertanyakan berkaitan susu ibu. Mummy bukanlah orang yang arif, tetapi yang mana boleh bantu, kita bantu. Sharing is caring. Memang untuk breastfeed anak perlukan ILMU dan Kekuatan fizikal dan mental.
Humaira banyak mengajar mummy..Tahniah Muza, happy breastfeeding ok!!

3 comments:

mamalieyna said...

waaah tahniah buat kwnmu! best dgr berita happy camni! teruja jugak kita yg mendengarnya..hehe..

chugie said...

wah.. tahniah! bestnye dpt new born..

saya pun nak sgt fully BF fatin, tp tu lah.. tak di luaskan ttg info BF ni dulu.. rugi betullah!

wan sujaihah said...

tahniah tuk kawan akak..dah dapt sepasang memang best lah...hehhe,ragamnyer pun leh thn la kan..heheh

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails